Utorak, 23. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

3 seks poze koje muškarci baš ne vole

Preuzmite sliku

Popularno

Da se razumijemo, uživaju oni u svakom položaju, ali, recimo to tako, ako seks može proći bez ove tri poze, muškarci se neće buniti. 

Nije baš da im je odbojno, glavno im je ipak da se “ljubav” dogodi, ali, kad nešto žulja, boli ili mišići pucaju od napora, to stvarno može pokvariti sam čin.  Evo za koje tri seks poze smo načuli da muškarcima nisu među omiljenijim.

1. U kadi

Seks u kadi? Većina muškaraca smatra ga izuzetno nezgodnim. Za početak, tijesno je. I tvrdo. I sklisko – ali ne na pravom mjestu jer voda baš i nije dobar lubrikant. Ako previše uronite, utopit će te, ako je je on previsoko, pipa će mu se zabiti u… leđa? Tuš kada? Sve slično, osim što još možete proletjeti kroz staklo.

2. Seks u stojećem položaju

Oh, ovu pozu najviše obožavaju filmaši. Kad se u filmu želi prikazati najstrastveniji, burni seks, on je obavezno prisloni uz zid. Mislimo da žene pri tom nemaju puno prigovora, ova poza je zaista uzbudljiva, ali od muškaraca to zahtijeva popriličnu fizičku spremu. Treba držati težinu partnerice snagom svojih mišića. A kako vrijeme prolazi, to postaje sve teže i teže i teže… Hm, mogao bi olakšati tako da ubrza, ali to opet ne bi bilo dobro, zar ne?

3. Žlica

Možda je ženama to teško za povjerovati, jer ova poza, napola između seksa i zagrljaja. Ženama je često vrlo draga baš zbog nježnosti koju donosi. Dok muškarci su malo manje sentimentalni prema njoj i ne vole je baš svi. Objašnjenje je jednostavno. Znamo da su muškarci vizuelni tipovi i uživaju u pogledu na žene (a i na svoje performanse), a u žlici je vidik pomalo skučen. (24sata.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,