Srijeda, 22. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ovako izgleda idealan odmor u Alanyi sa “Golden Toursom” (FOTO/VIDEO)

Preuzmite sliku

Vrući ljetni dani, visoke temperature i periodi godišnjih odmora već su  iza nas. Turističa agencija “Golden Tours” iz Tuzle i ove sezone se pobrinula da svojim putnicima organizuje nezaboravan odmor na plažama antalijske rivijere.

Charter letovima sa Međunarodnog aerodroma Tuzla i ove godine je posredstvom Golden Toursa više od 2.000 osoba uživalo u čarima antalijske rivijere, koja je prepoznatljiva po pješčanim plažama i kistalno čistom moru.

AntalyaAlanyaBelek, Kemer, Lara, Side bile su destinacije u bogatoj ponudi Golden Toursa.

Turska je zemlja čiju obalu zapljuskuju četiri mora, jedina koja se prostire na dva kontinenta, dom raznih kultura i svjetske civilizacije stare preko deset hiljada godina, ali i mjesto gdje se dodiruju tri kontinenta. Ima obalu koja je dugačka više od 8000 km.

Boravak u luksuznim all inclusive hotelima koji svojim gostima nude pregršt sadržaja uz bogatu gastronomsku ponudu koju čine vrhunski specijaliteti turske kuhinje, vaš odmor će učiniti nezaboravnim.

Ovog puta odlučili smo sa vama podijeliti video reportažu zabilježenu  ove godine u Alanyi, i barem na trenutak dočarati vam kako to izgleda idealan godišnji odmor. Mnogobrojni izleti kao što su obilazak grada, odlazak u Hamam, jeep safari tour, ronjenje samo su neke od aktivnosti koje će upotpuniti vaš odmor u prekrasnoj Alanyi.

Alanya – Zbog svojih prekrasnih pješčanih plaža, savremeno opremljenih hotela, sportskih centara i marine svrstava se među najživlja ljetovališta i najposjećenije turističke luke na turskoj obali. Moćne utvrde na obroncima Taurusa nad gradom duge osam kilometara tokom burnih historijskih vremena čuvale su prometnu sredozemnu luku od stalnih nasrtaja, a danas su često odredište za duge romantične šetnje. Alanya pruža odličan izbor odmora uz sportske aktivnosti, izlete i večernju razonodu, stoga je idealno odredište za mlade željne dobrog provoda, ali i porodice sa djecom zbog prekrasno uređenih plaža i brojnih sadržaja. Alanya je zaista nezaboravan biser turske rivijere koji spaja nevjerovatnu prirodnu raznolikost i skrivene tajne iz daleke turske historije.

Više o aktuelnim ponudama Turističke agencije “Golden Tours” potražite OVDJE….(Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje