Foto: Tuzlanski.ba

Offset joj je svojevremeno poklonio Hermes Birkin torbu od 8 hiljada dolara, dok je u martu ove godine na putovanju malena viđena od glave do pete u Balenciagi. 

Slavna reperica Cardi B (29), pravog imena Belcalis Marlenis Almánzar, u novembru prošle godine rodila je sina Wavea, a osim malenog Wavea sa suprugom reperom Offsetom (30) pravim imenom Kiari Kendrell Cephus, ima i kćerku Kulture Kiari. Kulture je 10. jula proslavila svoj četvrti rođendan, a ponosni roditelji za poklon su joj poklonili ni više ni manje nego hrpu novca, i to u gotovini, prenosi Večernji list.

Offset je objavio video Kulture na svom Instagram storyju, a na snimci djevojčica viri kroz prozor automobila, u ruci držeći bunt uredno složenih i svezanih novčanica. Cardi B sjedila je pored nje i upitala je: "Šta je to?". Malena odgovara da u ruci drži "ticket", što je sleng za milion dolara. Offset joj je rekao da to ipak nije "ticket".

"To je 'ticket'? 'Ticket' je milion, curo. Ovo je pedeset. Reci pedeset", kazao joj je.

Inače, ovo nije prvi put da roditelji svoju kćerku časte skupim poklonima. Offset joj je svojevremeno poklonio Hermes Birkin torbu od 8 hiljada dolara, dok je u martu ove godine na putovanju malena viđena od glave do pete u Balenciagi. 

Zbog svega neki pratitelji oštro kritikuju Cardi B u njenim komentarima na društvenim mrežama, a ona je rekla na sve da bi ljudi pričali ružno i da se ona oblači skupo, a da dijete izgleda kao "propalica".

"Zato nisam ljuta što je tata maloj kupio Birkin. Bit će usklađena s mamom", dodala je tada. (Tuzlanski.ba)