Porodica Beckham na sudu sa ženom koja tvrdi da je majka njihove kćerke
Foto: Tuzlanski.ba

Porodica Beckham proživljava pravu dramu nakon što je Sharon Bell (58) optužila Victoriu i Davida da su joj ukrali jajne ćelije kojima je začeta Harper Seven.

Beckhamovi su protiv Bell podigli optužnicu zbog uznemiravanja zato što im je slala pisma, kucala im na vrata i čekala Harper Seven ispred škole nakon nastave kako bi s njom razgovarala.

BBC prenosi kako se David Beckham osjeća uznemireno te da se "boji za sigurnost porodice", a posebno zbog činjenice da je došla na njihovu adresu i pokušala ući u kuću u "lažnom uvjerenju" da je ona Beckhamova supruga.

Na saslušanju je Bell izjavila kako se ne osjeća krivom, a suđenje će se održati u julu.

- Bell živi u lažnom uvjerenju kako je u vezi s Davidom Beckhamom, kako je on ukrao njene jajne stanice i kako je Harper Beckham njeno zakonsko dijete i zato je dočekala Harper Beckham ispred škole 18. novembra 2021. godine - navela je tužiteljica i dodala:

- David se boji za sigurnost svoje porodice i vjeruje da je njeno ponašanje za cilj imalo zastrašiti ih. Tvrdi kako ne poznaje tuženu i kako ona nije majka njegovog djeteta.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli David Beckham (@__beckham75__)

Sudija je rekao kako je riječ o "bizarnoj tvrdnji ga su gospođi Bell ukradene jajne stanice i da je to dijete njeno dijete".

- Čovjek ne mora biti stručnjak u biologiji da bi odmah mogao ustanoviti kako je riječ o zabludi – kazao je sudija.