Novi dečko Sandre Bullock je zapravo bivši ovisnik koji je ostavio svoju kćerku
Foto: Tuzlanski.ba

Iako su ga američki mediji isprva nahvalili kao prekrasnog sveca, izgleda da je novi dečko Sandre Bullock daleko od toga. Daily Mail piše da je 49-godišnji fotograf i maneken Bryan Randall zapravo bivši ovisnik, koji je bio očajan otac svojoj kćeri, zbog čega je imao problema i sa zakonom.

bryan-randallOskarovka je s njim u vezi posljednjih pet mjeseci, a prema pisanju medija iz dana u dan njihova ljubav raste. Nedavno su bili na večeri s Jennifer Aniston i njenim novopečenim suprugom Justinom Therouxom. Randall u posljednje vrijeme prati Sandru i njenog posvojenog sina Louisa u školu, a zahvaljujući petogodišnjaku su se i upoznali. Naime, Sandra je tražila fotografa za njegov peti rođendan i upoznala Randalla.

I dok se svi dive njihovoj obiteljskoj idili, isplivala je informacija da je Randall otac kćeri koju nije ni viđao, a zbog neplaćanja alimentacije našao se i na sudu. Osim toga, završio je na odvikavanju od droga, a dijete je ostavio s majkom, također ovisnicom koja se na kraju predozirala heroinom. Njegov brat tvrdi da je Randall čist i trijezan duže vrijeme, a jedan je prijatelj rekao da to znači da deset godina nije konzumirao droge.

Nakon što je njegova djevojka Janine Staten ostala trudna početkom '90-ih, Randall je završio na odvikavanju. Kćer prvih godina njenog života nije ni viđao, a nije plaćao ni alimentaciju. O kćeri je počeo brinuti tek kad je napunila 14 godina, odnosno kad su njena majka i baka preminule.

"Odradio je odličan posao u teškim okolnostima i na kraju se pokazao kao dobar otac", rekao je izvor blizak dečku Sandre Bullock.

Ovo nije prvi put da je oskarovka u vezi s problematičnim muškarcem, a razlozi propasti njenog braka s Jesseom Jamesom u medijima su detaljno secirani. Naime, James ju je nekoliko puta prevario, a ljubavnice su drage volje sve detalje podijelile s medijima. (index.hr)