Neugodni trenuci: Melania opet nije htjela pružiti ruku Trumpu
Foto: Tuzlanski.ba

Supruga bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa Melania Trump ili nije očekivala ili je izbjegavala poziv svog supruga da se drže za ruke u toku njihovog pojavljivanja na jednom događaju, opisuje za Mirror Judi James, koju magazin naziva stručnjakinjom za govor tijela.

Trump je stigao u pratnji supruge na druženje koje su organizirali milijarder John Paulson i njegova zaručnica Alina de Almeida u njihovu domu u Palm Beachu na Floridi. James je zapazila, kako kaže, neke "neugodne trenutke", kojih je "uvijek bilo" kad su njih dvoje u pitanju.

@convictdonald #melaniatrump what is this look? Drugs? Fear? What? #trump fundraiser looks like a h0stag3 video. #melania ♬ Spooky, quiet, scary atmosphere piano songs - Skittlegirl Sound

"Trump joj voli šaptati na uho i čini se da cijeni to njihovo neobično razmjenjivanje nježnosti, dok Melania s druge strane više drži do elegancije te čak odbija i Trumpovu pruženu ruku, kao što smo i u prošlosti često viđali", dodala je.

Primijetila je i da je Trump ponovno tražio Melaniju da ga primi za ruku, na što je ona, čini se, odgovorila s malim zakašnjenjem.

"Prilikom Melanijina dolaska njen izraz lica izgleda prilično bijesno, a kad joj je Donald pružio ruku, njena je ruka u džepu te mu je pruža s odgodom. To sugerira da ili nije očekivala držanje za ruku koje je uslijedilo ili ga možda radije izbjegava", dodaje ona.