Foto: Tuzlanski.ba

Prema pisanju stranih medija, Katie je grudi sređivala čak 24 puta, a one su sada dosegle toliku veličinu da joj smetaju dok leži i gleda naprijed.

Katie Price (43), britanska reality zvijezda, pokazala je bujne grudi u mini bikiniju dok se sa zaručnikom Carl Woodsom (32) 'brčkala' u bazenu na Tajlandu.

Prema pisanju stranih medija, 'kraljica' plastičnih operacija grudi je sređivala čak 24 puta, a one su sada dosegle toliku veličinu da joj smetaju dok leži i gleda naprijed, prenosi 24sata.hr.

Price i zaručnik Woods uživali su na dušeku u ogromnom bazenu unutar jednog resorta, a ona se u jednom trenutku skoro i prevrnula u vodu. Osim bujnih grudi, Katie je okupljenima pokazala i 'novo lice'.

Naime, reality zvijezda ranije se podvrgnula nizu plastičnih operacija među kojima su podizanje obrva, liposukcija brade, podizanje usana i inekcija masnoće u stražnjicu.

U 2019. godini Katie je proglasila bankrot nakon što je sud utvrdio da se nije pridržavala plana za otplatu svojih dugova, procijenjenih na 800 hiljada funti.

Bila je prisiljena odreći se svoje 2 miliona funti vrijedne vile s 11 spavaćih soba mjesec dana kasnije nakon što je vlasništvo prepisala na povjerenika.

Podsjetimo, iako se čini kako Price i zaručnik uživaju u međusobnom društvu, nedavno se pisalo o njihovom ne tako savršenom odnosu.

- Svađaju se bez prestanka mjesecima i teško im je kao paru. Carla muči što se našao u centru pažnje i što je stalno bombardovan porukama mržnje na Instagramu - rekao je izvor blizak paru za Mirror.

Katie je u jednom trenutku čak bila prisiljena javno se izjasniti da je nije udario kako bi pokušala zaustaviti negativne poruke, nakon što je javnost saznala da je Carl navodno napao Katie. (Tuzlanski.ba)