Dvorana Mejdan, 16. februar: "Dok živim pjevat ću za vas..."
Foto: Tuzlanski.ba

"Dragi moji! Hvala vam što ste sve ove godine bili moja velika podrška. Ustvari zbog vas postojim.Dok sam živ pjevaću za vas jer Vas volin. eto to je život moj! Voli Vas vaš Sinan "

sinan1

U tuzlanskom "Mejdanu" 16. februara svoj solistički koncert održat će čovjek koji pjeva dušom i živi samo za pjesmu i svoju publiku, Sinan Sakić.

- Naš glavni zadatak je da svakodnevno razgovaramo sa ljudima i publikom i da apsolutno svima udovoljimo kada su u pitanju organizacije koncerata. Ljetos su svi željeli Zdravka Čolića u Tuzli i napravili smo jedan zaista fantastičan koncert na stadionu "Tušanj". Ovu godinu nastavljamo ispunjavati želje svih naših prijatelja sa kojima svakodnevno komuniciramo. Dakle, već 16.02 u "Mejdanu" nastupa čovjek kojeg su kolege već davno opisale kao jednog od rijetkih koji "pjeva dušom", Sinan Sakić. poručuju iz Beral Music, te dodaju:

- Nakon tog koncerta, slijedi i koncert Olivera Dragojevića a kao muzički desert već dugo očekivani spektakl kojeg će početkom proljeća u Mejdanu priprediti jedan i neponovljivi Kemal Monteno. Svim koncertima ćemo pristupiti krajnje profesionalno te potruditi se da publika uživa u pjesmama koje najviše vole..." za Tuzlanski.ba poručili su iz spomenute agencije, organizatora uistinu najvećih koncertnih aktivnosti u našem gradu i državi.

Prodaja ulaznica za veliki koncert Sinana Sakića počinje 30.01. na prodajnom mjestu CD šop MIDO na Korzu. Kao i do sada za sve Beralove koncerte prvih 3000 ulaznica je po cijeni od 10KM, ostatak po 15KM.

Sponzorisano / Tuzlanski.ba