Na šestu godišnjicu smrti legendarnog Olivera Dragojevića, na koncertu "Trag u beskraju" u njegovoj Veloj Luci premijerno je pušten spot za novu pjesmu "Vrime je".

Objavljena nova pjesma i spot Olivera Dragojevića na šestu godišnjicu njegove smrti
Foto: Arhiva

U njegovu čast na godišnjicu smrti organizovana je manifestacija koja nosi ime po njegovoj pjesmi "Trag u beskraju" kojoj je prisustvovao veliki broj ljudi.

Spot i pjesma raznježili su mnoge koji su prisustvovali manifestaciji i podsjetili na to kakav je Oliver bio umjenik. Ubačeni su motivi iz njegovih dosadašnjih spotova kako bi se doprinijelo upečatljivosti, ali i pružila veća posveta muzičkoj legendi. 

Autor muzike nove pjesme je Tomislav Mrduljaš, koji je uz Marijana Bana i autor teksta. Za aranžman je bio zadužen Igor Ivanović.

Nježna, emotivna i nostalgična pjesma "Vrime je", baš onakva na kakvu su navikli Oliverovi brojni obožavatelji,  stiže nakon velikog hita "Ne mogu ti reći" koji je objavljen u martu, a kojim je najavljen album "Dolaziš" s 12 novih Oliverovih pjesama. 

Za album su dvije godine prikupljani i preslušavani materijali, uloženi su sati pomnog biranja, prisjećanja na sve njegove komentare i upute, kako bi se sve pjesme napravile sa sigurnošću u njegovo odobravanje.

Na manifestaciji posvećenoj Oliveru pjevali su Petar Grašo, Jelena Rozga, Zorica Kondža, Dalmatino, Tomislav Bralić i klapa Intrade, Giuliano i Martin Kosovec, ovogodišnji pobjednik showa "The Voice Hrvatska".