Ponedjeljak, 26. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Vjenčanje iz bajke: “Imala sam helikopter i kočiju…”

Preuzmite sliku

Djevojka se udala s 19 godina, a roditelji su joj priuštili vjenčanje poput onog iz bajke. Ne samo da je imala helikopter i sobu sa šampanjcem, već je njezin veliki dan uključivao i tortu tako veliku da su ona i njezin suprug mogli stajati u njoj.

Naomi O’Brien, sada Naomi Connors, oglasila se na društvenim mrežama kako bi podijelila uvid u svoj raskošni dan vjenčanja, ostavivši mnoge potpuno šokiranima. Naomi se udala za Paddyja u britanskom hotelu Slieve Donard i kaže da je njen najvažniji dan bio kao ‘san’.

– Hvala najboljoj mami i tati na svijetu za moje vjenčanje iz bajke. Bilo je kao san, volim vas puno. Svidjelo mi se sve, i soba sa šampanjcem. Čekam sve slike mog fotografa. Definitivno sam plesala cijeli dan i noć – opisala je bajkovito vjenčanje.

Naomi pratiteljima otkriva pogled izbliza na epski dan vjenčanja. U videu je prikazan put do mjesta vjenčanja, te put do oltara. Mlada je nosila haljinu s otvorenim ramenima optočenu biserima, sa svjetlucavom ogrlicom, naušnicama i prekrasnim rukavicama. Izgled je upotpunila besprijekorno našminkanim licem, podignutom kosom, a tu je bio i veliki veo, kao i kočija.

@naomiobrien_xxo Thanks The best mommy & Daddy in the world for my Fairytale wedding It was Like A dream😍love ye so much❤️loved my venue and champagne Room waiting for all my photographer pictures I Definitely danced All day and Night🤣#justmarried ♬ original sound – rnb_oldskoolmusic

Vidi se i Naomina nevjerovatna torta, tolika velika da su ona i njezin suprug Paddy viđeni kako stoje unutra.

– Oduvijek sam znala da želim tortu kakvu niko prije nije imao. Žene su mi se počele smijati kad sam je naručila. Znala sam tačno šta želim – kaže djevojka.

Vjenčanje je šokiralo mnoge, koji kažu da nisu nikada vidjeli ništa slično.

– Nevjesta godine – opisali su mladu.

– Vau, izgledaš nevjerovatno – poručili su

– Nikad u životu nisam vidio bolje vjenčanje i bolju mladu – oduševljeni su. (24sata)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,