Ponedjeljak, 22. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Radnica McDonald'sa pokazala stvarnost rada u kuhinji fast food restorana: ‘Zato hrana izgleda toliko loše’

Preuzmite sliku

Radnica popularnog lanca brze hrane podijelila je kako je raditi u kuhinji McDonald'sa pokazujući svojim pratiteljima s čime se svaki dan mora boriti, ali nije očekivala reakciju kakvu je dobila od brojnih korisnika.

Michaela Stairs na svom TikTok profilu objavila je video u kojem pokazuje kako užurbano priprema hamburgere, boreći se da drži korak s velikom potražnjom. Nema vremena ni okrenuti se dok odjednom slaže po četiri hamburgera…

@michaelastairs #working #faster #wrapping ♬ original sound – Michaela Stairs

Njezin je video brzo postao viralan na društvenim mrežama i prikupio više od 21,8 miliona pregleda, ali ubrzo su je preplavili i komentari pratitelja koji su rekli da hamburgeri ne izgledaju ‘ni lijepo ni ukusno’, na što je ona odgovorila porukom: “Neki od vas očito NIKAD nisu radili u restoranu brze hrane kad mislite da moraju lijepo izgledati.”

Mnogi su je kritikovali zbog načina na koji je složila hamburgere, a jedan je korisnik komentirao da mu zato hamburgeri iz McDonald'sa izgledaju kao da su pokvareni. “Znači zato moj cheeseburger uvijek izgleda kao da ga je neko zgazio…”, glasio je jedan komentar, no drugi su stali u njenu obranu: “Svi se žalite na izgled, ali nemate strpljenja čekati duže od pet minuta”, rekla je jedna korisnica. (vecernji.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,