Nedjelja, 3. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Osam rituala koje žene rade prije seksa

Preuzmite sliku

Bilo bi lijepo kada bi svaki seks mogao biti spontan, bez da sa za njega moramo pripremati. Ali, istina je takva da gotovo svaka žena mora obaviti svoje male rituale prije nego se upusti u seksualni odnos. Evo kojih je to osam stvari koje žene najčešće rade prije seksa.

1. Odjenu spareni donji veš. Grudnjak i gaćice koji se podudaraju ženu će učiniti sigurnijom u samu sebe kada skine odjeću.

2. Depiliraju se. Upravo su neželjene dlačice jedan od velikih razloga zbog kojih žene odbijaju seks sa suprugom ili momkom.

3. Pripreme romantičnu i seksi muziku. Ako muškarac s kojim se viđaju prvi put dolazi u posjetu kući pobrinut će se da u pozadini svira senzualna muzika koja budi strasti.

4. Cijeli dan paze šta jedu. Ako ih navečer očekuje “akcija” izbjegavaju hranu koja napuhava i uzrokuje plinove.

5. Provjeravaju mirišu li dobro. Mirisanje pazuha dok se skidaju, a da partner ni ne primijeti da to rade, žene su ispraksirale do savršenstva.

6. Osvježavaju se dolje. Koriste osvježavajuće maramice, sprejeve,.. Ali najzdravije bi bilo jednostavno se oprati zbog osjetljivosti ženskih intimnih dijelova.

7. Pitaju se jesu li popile kontracepcijsku pilulu. I u glavama najpedantnijih žena koje paze na sve prije seksa javi se trunka sumnje jesu li uzele kontracepciju.

8. Osmjehnu se samoj sebi u ogledalu. Nakon depilacije, osvježavanja, odijevanja sparenog veša još je samo ostalo – pogledati se u ogledalo, osmjehnuti i reći samoj sebi: Izgledam fenomenalno! (zadovoljna.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,