Svekrva iz pakla: Otkako smo se vjenčali želi nas razdvojiti, tražila je slike sa vjenčanja na kojima nema mene
Foto: Tuzlanski.ba

Shelby Lynn, koja na TikToku objavljuje pod korisničkim imenom 'iamalilstitious', na svom profilu objavila je sve detalje iz odnosa njenog supruga Seana i njegove mame, svekrve za koju tvrdi da je učinila sve što može da je istisne iz sinova života.

Dosad je snimila  na desetke videozapisa u kojima navodi loše ponašanje svoje svekrve.

Prije njihovog vjenčanja nije bilo većih trzavica, kaže Shelby. Imala je funkcionalan odnos sa Seanovom stranom u porodici, ali stvari su se potpuno promijenile kad su razmijenili zavjete na vjenčanju.

- Moja je svekrva rekla je da sam je na vjenčanju tretirala kao smeće. Vidjela sam je u hotelu, ali kasnili smo na fotografiranje, pa sam joj se samo nasmiješila, nismo razgovarale. Međutim, postoje fotografije s vjenčanja na kojima se kasnije grlimo  - pojašnjava Shelby kada  su krenuli problemi.

- Pitala sam je kakva su bila njena očekivanja prije vjenčanja, a ona je rekla da je to moj i suprugov dan. Ali nakon vjenčanja, postala je neizdrživa i tako je veza među nama počela propadati - priča snaha. Očito je, dodaje, očekivala da se prema njoj ponašaju kao prema članici kraljevske porodice, iako je to bio njihov dan. Štaviše, mama je tražila od fotografa fotografije s njihovog vjenčanja, ali samo one na kojima nema Shelby.

@iamalilstitiousToxic MIL vs narcissistic MIL ##narcissistic ##motherinlawproblems ##inlawproblems ##narcissisticparent ##toxicmother ##monsterinlaw ##fyp♬ original sound - Shelby Lynn

Dodaje kako je njezin suprug Sean u potpunosti stao na njezinu stranu, pa čak i sudjeluje u video zapisima kojima njegovoj porodici i svima koje to zanima žele pokazati koliko im je dobro zajedno.

U jednom video-prilogu Shelby je pokazala tekst na ekranu, za koji tvrdi da je mamin e-mail sa 1540 riječi pod naslovom 'pritužbe', u kojem navodi Shelbyina 'nedjela'.

- U tom pismu piše: 'Vi ste za nas mrtvi, ne želimo više kontaktirati', ali otad me kontaktirala više puta - priča Shelby. Nekoliko mjeseci nakon toga ona je snimila video o lošim potezima svekrve .

@iamalilstitiousFor legal reasons this is just a ✨story✨##toxicmotherinlaw ##monsterinlaw ##inlawproblems ##toxicfamily ##rating ##fyp ##toxicinlaws

♬ original sound - Mingaling 2.0

- Njihov odgovor na to bio je da svekrva, svekar i snahe odu do mjesta na Sveučilištu na kojem pripremam doktorat i tamo kažu da nisam dobra studentica te da ih maltretiram putem Interneta, tačnije TikToka, što je bila kap koja je prelila čašu - kaže Shelby. Srećom, sveučilište je stalo na njenu stranu i nije poduzelo nikakve mjere protiv nje, dodaje.

- Ulaskom u Seanov život ja sam potpuno promijenila njezinu sposobnost upravljanja i manipulacije njegovim  životom, pa valjda misli da sam joj ga ukrala - kaže Shelby te dodaje kako je suprug u potpunosti podržava u objavama na Tik Toku.

Dodaje kako njegova porodica mora prihvatiti da mu je ona supruga i porodica koju je izabrao, za razliku od njih koje nije mogao birati.

- Ne pokušavam zamijeniti njegovu mamu, ja sam mu supruga - poručuje te dodaje kako sada ne kontaktiraju s muževom porodicom, ali ako on odluči obnoviti kontakte, ona će ga u tome podržati, iako sama više nikad, vjerovatno, neće poželjeti biti u vezi s njima. (24sata.hr)