Foto: Tuzlanski.ba

Tajland je zemlja nam je ranije bila nedostupna zbog poprilično visokih cijena aviona, ali medeni mjesec je ipak jednom u životu stoga biste sebi trebali priuštiti nezaboravno putevanje nakon kojeg ćete biti bogatiji za jedno prelijepo iskustvo s voljenom osobom.

Gostoprimstvo, srdačnost, obilje pozitivne energije, mnoštvo ponude, fantastični resorti, nevjerojatno lijepi spa centri i mnogo više vas čeka u “Zemlji 1000 osmijeha”. Tajland je u posljednjih nekoliko godina postala jedna od omiljenih destinacija.

Ljubitelje Tajlanda privlači magnetska pozitivna energija ove čarobne zemlje i tropsko cvijece, nevjerojatno srdačno i uslužno osoblje, magična arhitektura i tropsko cvijeće, vječno ljeto, prozirno bistro more, bijeli sitni pijesak, bujan podvodan svijet, preukusna hrana, šarenilo voća, novi mirisi, boje i okusi, savršeni spa centri. U Tajlandu se svijet jednostavno čini ljepšim. Zato nije niti čudo da je upravo ovo top svjetska destinacija za parove na medenom mjesecu.

medeni-mjesec-tajlandTuristička ponuda u Tajlandu je neopisivo velika, pruža na dlanu sve što modernom putniku treba i medeni mjesec je podređen profilu turista i njihovim željama.

Samui je šarmantan otok koji oduševljava širokim rasponom prirodnih turističkih atrakcija, jednako kao i kulturnim nasljeđem i znamenitostima pa može svojom ponudom zadovoljititi i najrafiniranije ukuse svih posjetioca.

Zahvaljujući otočkoj raznolikosti, posjetioci mogu uživati u gotovo meditativnoj tišini arhipelaga i idiličnoj gotovo netaknutoj prirodi nekih mjestašca te u razigranom noćnom životu drugih mjestašca.  Sve to uz obilje nazobilaznogtajlandskog šarma i pozitivne energije.

medeni-mjesec-tajland44Nevjerojatne tajlanske masaže odvest će vas u jedan opušteni svijet, a vaše tijelo doživjet će pravu relaksaciju. Čarobni cvjetovi aktivirat će neke nove osjete mirisa, a aromatična tajlandska hrana zaigrat će se s osjetom okusa. Ova savršena destinacija zasigurno niti vas neće ostaviti ravnodušnim i pružit će vam uspomene za cijeli život. (Ženski Portal)