Kako muškarci shvataju vaše neodgovaranje na poruku
Foto: Tuzlanski.ba

Mislite da je muškarcima lako kad ih "stavite na led" ili ako im se ne stignete javiti kako ste obećali? Nije. Pogledajte kakve im se sve misli vrzmaju po glavi.

- Je li ovo neka psihološka igrica? Možda želi da vidi kako ću reagovati ili koliko sam lud za njom. Ako je ovo neki test, neće dobiti odgovor.

- Možda je izgubila telefon. Ili joj nije stigla poruka. Ili je pročitala njena prijateljica kojoj se isto sviđam i namjerno je izbrisala. A možda joj se naprosto ne sviđam. Ma ne, to nije, inače mi ne bi dala broj. Ili mi ga je dala samo da me “skine”. Hm…

- Možda sam nešto pogrešno uradio na prvom sastanku. Oprao sam zube, nisam imao masnu kosu, platio sam račun, imao sam lijepe cipele, smijala se mojim forama…Ne shvatam.

- Ne znam zašto se ne javlja… Nije moja briga. Njen gubitak, a ne moj.

- Šteta, čini mi se da bismo bili dobar par. Hm, možda u to ime da progutam ponos i javim se opet. Kako kaže ona stara narodna izreka.

- Stalno gledam u telefon u nadi da će se javiti. Čovječe, pa ja sam se stvarno zagrijao za tu djevojku.

- Prošla su tri dana, ne mogu više. Nazvaću ću je i izmisliti kako mi se pokvario telefon pa nisam siguran je li dobila poruku koju sam joj poslao.

- Baš me briga ako ispadnem lud za njom, budala ili debil, zovem je iz ovih stopa i reći ću joj da nisam mogao da izdržim. Iskren pristup je uvijek najbolji.

- Nema veze. Nije tip djevojke u koju mogu da se zaljubim. Takvih poput nje ima na bacanje. Zašto me ipak malo boli stomak kad pomislim na nju?

- Sljedeća! (cdm.me)