5 stvari koje odbijaju svakog muškarca
Foto: Tuzlanski.ba

Muškarci i žene u vezama imaju određena očekivanja kako od veze tako i od partnera, pa isto tako znaju i šta ne žele u svojoj vezi. Navedene stvari spadaju u ono što muškarce definitivno odbija u vezi, te bi takve oblike ponašanja trebali izbjegavati ukoliko težite ka stabilnoj i zdravoj vezi.

opasna-zena-kucka-gard-veza-musko-u-veziStalno si s njim
Baš kao što nama treba vreme za sebe, tako je i sa njima. I on želi vrijeme za sebe, svoje drugove, utakmice ili jednostavno da uživa u samoći. Zato, bez pogovora priušti mu te trenutke.

Nemaš samopouzdanja
Žene koje se u svemu prilagođavaju muškarcima, možda zvuče odlično, ali na tome sve i ostaje. S jedne strane, muškarac se ne zaljubljuje u pravu tebe, s druge, takva jedna brzo će mu brzo dosaditi.

Flertuješ s drugim muškarcima
Muški ego je vrlo komplikovana stvar. Ako obožavaš da flertuješ i to otvoreno, ne nadaj separ-svadja-neraspolozenje ozbiljnoj vezi. Dobro razmisli jer ako te zanimaju drugi muškarci i njihova pažnja, bolje je da budeš single neko vrijeme.

Negativna si
Svaka od nas ponekad je takva. Međutim konstantna negativnost odbiće svakog, jer ko još želi da sluša o mračnim stvarima i bude u oblaku negativne energije.

Glumiš mu mamu
On ima svoju mamu i nije tražio još jednu,zato prestani sa savjetima i kritikama. (cosmopolitan.rs)