Nedjelja, 26. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Kritikovali je što trenira u trudnoći: Fitness trenerica objavila fotografiju dva dana nakon što je rodila blizankinje (FOTO)

Preuzmite sliku

Poznata trenerica fitnessa Sophie Guidolin odlučila je podijeliti fotografiju svog tijela samo dva dana nakon što je rodila blizankinje Evie i Aryu.

Zvijezda Instagrama podigla je dosta prašine nakon što su mnogi kritikovali to što u 34. sedmici trudnoće i dalje intenzivno trenira.

Rekla je da se ovog puta neće brzo vraćati u formu, a fotografiju je odlučila objaviti kako bi svima pokazala “svoju stvarnost”.

“Za ovaj post trebalo mi je puno hrabrosti jer sam tek danas ustala iz kreveta nakon carskog reza. Nadala sam se da ću to izbjeći, no, prošlo je puno bolje nego sam mislila i oporavak zasad prolazi nevjerojatno. Mnoge žene prije mene objavljivale su fotografije dva tjedna nakon poroda na kojima se ni ne vidi stomak, ali ovo je moja stvarnost i tvoja maternica ne može jednostavno nestati. U ovom trenutku moj je stomak kao želatina i jako osjetljiv”, napisala je i na kraju dodala: “Put svake žene je različit i nema dobrog ili lošeg puta, ovo je jednostavno moj put i dijelim ga s vama”. (index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje