Foto: Tuzlanski.ba

Vječite neženje su radije fokusirani na karijeru ili aktivan društveni život nego na posvećenost samo jednoj osobi i braku, piše Lepotaizdravlje.rs.

Ako ste u vezi sa nekim od ovih horoskopskih znakova, onda razmislite još jednom da li ste na istom putu. Ovi znakovi imaju karakteristike muškaraca koji ne žele da se žene, a evo o kojima znakovima se radi.

Strijelac

Strijelca karakteriše bizarna kombinacija energičnog stava i aktivnog duha u vječitoj potrazi za istinom. Zbog toga Strijelac teško funkcioniše u fiksiranim granicama.

On gubi svoj jedinstveni šarm. Upravo iz tih razloga stijrelčevi obično bježe od ozbiljnih veza. Međutim, nije sve izgubljeno. Ako se Strijelac zaljubi u vas i vi mu pokažete prednosti braka, začuće se svadbena zvona.

Vodolija

Vodolije su strašno zanimljive i šarmantne. Uvijek smišljaju nešto novo zabavno, ali rijetko ostavljaju mjesta u srcu za samo jednu osobu.

U suštini teško im je da se vežu za jednu stvar, svejedno je da li je u pitanju ličnost, obaveza ili ideja. Vodolije žude za slobodom i kada se tome pridoda njihova tvrdoglavost, onda vam je jasno zašto su neuhvatljivi.

Međutim, ako se Vodolija istinski zaljubi u vas, onda će vam istinski biti vjeran.

Blizanci

Iako se Blizanci smatraju neozbiljnim, to nije primarni razlog njihovog oklijevanja da se vjenčaju. Blizanci vole da budu u centru pažnje, da uče i stalno otkrivaju nešto novo.

Zbog toga se teško vežu za jednu osobu i odustaju od raznih opcija. Nemojte im nuditi da se skrase ako sami to ne požele jer ćete postići kontraefekat. Oni moraju svjesno da donesu tu odluku.

Škorpija

Škorpija također nije muškarac koji će željeti da se veže. Nije dovoljno samo da im se neko dopadne, već druga osoba prolazi kroz razna suptilna testiranja.

Međutim, ako vam se Škorpija u potpunosti otvori, onda možete da očekujete ozbiljnu vezu i brak. Ovaj znak Zodijaka daće bračnu ponudu samo ako je u potpunosti siguran da je sreo istinski srodnu dušu.

Ovan

Strastveni Ovnovi vole da demonstriraju svoju naklonost prema partneru na svaki mogući način. Međutim, ako Ovan ima i najmanju sumnju u vaše nevjerstvo ili se ne osjeća dovoljno cijenjenim, onda će se on distancirati i smatrati vašu vezu prolaznom.

Ali vam ništa neće reći o tome. Ovan se zbog toga mora obasipati beskrajnom ljubavlju i iskrenim pohvalama.

Djevica

Nije sasvim beznadežno, ali je veoma teško pridobiti Djevicu za brak. Djevice su veoma selektivne, a kada je reč o puštanju žene koju vole u svoj prostor, mnogi se povuku ili čak sabotiraju vezu.

Ovaj znak Zodijaka je osjetljiv, ali ne umije da izrazi svoje emocije na prihvatljiv način, pa nekad i najromantičnije veze mogu da se pretvore u pasivno-agresivne. Međutim, ako vas ipak pusti u srce, biće vam odan partner.

Dakle, ako vam je stalo do braka i udaje, razmislite da li u svom partneru vidite neke znake da zaista idete ka istom cilju.

U svakom slučaju, sada znate i tajne do njihovog srca, pa ko zna... Možda se i začuju svadbena zvona.