Horoskop se mijenja svakog dana, međutim važno je pratiti promjene koje utiču na raspoloženje i život pojedinih znakova.

Pomračenje Sunca: Koja tri znaka će se naći na udaru promjena?
Foto: Ilustracija | Horoskop se mijenja svakog dana

Pomračenje Sunca u Vagi dešava se 2. oktobra 2024. godine, i ovo astrološko događanje donosi značajne promjene za određene horoskopske znakove.

U nastavku su tri znaka koji će osjetiti najveće promjene i koji će doživjeti početak novog ciklusa u ključnim područjima svog života.

Ovan

Sve novo dolazi iz prošlosti. Ovo je slogan pomračenja u ovom slučaju, budući da se javlja u vašem partnerskom sektoru i koliko god željeli da hrlite u budućnost, ipak vas tjera da rješavate probleme s odnosima iz prošlosti.

I ne radi se samo o vašim odnosima vezanim uz porodične veze, nego i o realnosti posla. Sve zahtijeva pažnju, zato ne poričite važnost onoga što vas muči. Povratak bivšim poslodavcima ili ljubavnicima može biti vrlo bolan, ali s druge strane, doći će do razumijevanja zašto ste napustili ovu vezu ili mjesto.

Vaga

Ove promjene svakako očekujete, jer su počele u ljeto 2023. godine, kada se Čvor prošle karme preselio u vaš znak. Nešto mora otići zauvijek, pogotovo te promjene mogu biti povezane s razvojem vaše ličnosti.

Na primjer, tokom pomračenja ćete shvatiti da je vrijeme da uđete u novu fazu i čini se da dolazi iznutra, da promijenite stil ili imidž, profesiju ili mjesto stanovanja.

Svemir će vam 2. oktobra otkriti da uprkos vašoj ljubavi prema ravnoteži, sada je vrijeme. Vrijeme je da radikalno promijenite svoju sudbinu.

Jarac

Cilj određuje sve pa vas tokom pomračenja 2. oktobra koje će se dogoditi u vašem sektoru odredišta, očekuju važne promjene u vašem poslu.

Prvo, može se promijeniti vaš menadžer, a drugo, sam naziv projekta ili kompanije za koju radite.

Nekim Jarčevima je takođe vjerovatna promjena statusa; na primjer, možete dobiti nove poslovne obaveze, a u isto vrijeme morat ćete da rješavate probleme koji su vam se iznenada pojavili.