Razvod je jedna od najtežih životnih odluka, no neki su horoskopski znakovi skloniji prekidima od drugih.

Ova tri horoskopska znaka razvode se češće od ostalih
Foto: Ilustracija | Astrologija ima svoje viđenje

Dok su neki znakovi horoskopa spremni uložiti sve kako bi veza uspjela, drugi se teže prilagođavaju dugoročnim vezama te, kad stvari ne idu po planu, brže su spremni na rastanak.

Astrologija nam pomaže razumjeti koji znakovi imaju više izazova u održavanju stabilne veze i zašto je to tako.

Blizanci

Blizanci su znakovi koji vole dinamiku i uzbuđenje, a njihova nemirna priroda često ih dovodi do problema u dugoročnim vezama. Društveni su, znatiželjni i uvijek u potrazi za novim iskustvima, što ih ponekad čini nestrpljivima i nezadovoljnima monotonijom u odnosima.

Brzo se zasite rutine, a ako im veza ne pruža dovoljno izazova i novina, počinju osjećati da su "zaglavljeni". Ova potreba za promjenom može ih dovesti do toga da se brže odluče na razvod nego drugi znakovi.

Strijelac

Strijelci su poznati kao veliki ljubitelji slobode i avanture. Oni su znak koji uvijek traži nova iskustva i istražuje život s entuzijazmom. Iako su izuzetno strastveni i znaju biti u vezama koje ih inspirišu, problem nastaje kada se osjećaju zarobljenima ili ograničenima. Strijelci cijene neovisnost i često im teško padaju kompromisi, koji su nužni u dugoročnim odnosima. Ako osjete da im brak oduzima previše slobode ili ih sprječava da se razvijaju, spremni su brzo prekinuti vezu.

Vodolija

Vodolije su znakovi koji cijene originalnost, neovisnost i slobodu izražavanja. Često su vizionari i vrlo samostalni u svojim razmišljanjima i postupcima. Iako mogu biti odani i privrženi, njihova potreba za ličnim prostorom često može izazvati probleme u braku.

Teško se nose s vezama koje im nameću pravila ili ograničavaju njihovu individualnost. Kada osjete da ih brak sprječava u izražavanju vlastitih želja ili ambicija, često odluče prekinuti vezu.