Tako zvijezde kažu: Koji znakovi najlakše opraštaju prevaru?
Foto: Tuzlanski.ba

Nevjera u ljubavnoj vezi za neke je izdaja koju ne mogu nikada oprostiti, dok drugi ipak mogu dati oproštaj. A hoće li pravara biti oproštena može ovisiti i o tome kojem horoskopskom znaku osoba koja ja prevarena pripada. Saznajte kojih 5 horoskopskih znakova najlakše oprašta nevjeru - barem tako zvijezde kažu...

Blizanci

Ovaj promjenjivi zračni znak oprostit će nevjeru, ali kod njega se nikada neće znati kako, zašto ili kada je to učinio. Blizanac je toliko nepredvidljiv da će možda oprostiti odmah ili će htjeti satima razgovarati o cijeloj situaciji ili će ga osoba koja ga je izdala jednostavno trebati nasmijati da joj oprosti.

Rak

Ovaj izuzetno senzibilan vodeni znak toliko je suosjećajan da će odmah oprostiti nevjeru ako druga strana pokaže koliko joj je žao i koliko joj je stalo da joj nevjernost bude oproštena.

Vaga

Ovaj zračni znak općenito ne voli sukobe i svađe i nikome ne zamjera samo kako bi se održao mir, pa će tako lako oprostiti i nevjeru - sve što je Vagi potrebno da bi to učinila je znati razlog zašto je do nevjere došlo i tada će brzo nastaviti dalje sa životom.

Vodenjak

Ovaj miroljubivi i slobodoumni zračni znak zna da je jedino ispravno - oprostiti. Vodenjak možda neće odmah oprostiti, ali proces opraštanja mogao bi se ubrzati ako dobije jasno i logično objašnjenje zašto bi trebao oprostiti.

Ribe

Za razliku od tvrdoglavog zemljanog znaka Bika koji će izdaju zamjerati do kraja života, blagi vodeni znak Ribe ne želi nositi nikakav nepotreban teret, a da zamjera nekome osjećala bi se kao da stalno nosi utege. Riba će sigurno oprostiti, ali treba joj prostora i vremena da na samo procesuira što se dogodilo i da se pomiri sa situacijom. (Zadovoljna.hr)