Najdepresivniji poklon za Valentinovo ikad? - Jastuk za ljubljenje za usamljena srca! (FOTO)
Foto: Tuzlanski.ba

Dizajnerica sa Floride Emily King osmislila je Make-Out Practice Pillow ili jastuk za maženje

je-li-ovo-najdepresivniji-poklon-za-valentinovo-ikad-jastuk-za-ljubljenje-za-usamljena-srca-sirom-svijeta

Osjećate se usamljeno ovog 14. februara jer nemate partnera? Ne brinite, tu je 'set usana', odnosno jastuk sa ugrađenim ustima, kojeg možete ljubiti ili koji vam može praviti društvo u krevetu.

Naime, dizajnerica sa Floride Emily King osmislila je Make-Out Practice Pillow ili jastuk za maženje kao rješenje za samce ili one koji nemaju iskustva u ljubljenu.

"Kada sam išla u srednju školu, svi su se šalili kako maženje 'vježbaju' sa jastukom i pretpostavljam da nisam jedina koja je pomislila kako u toj šali zapravo ima i istine", rekla je Emili za Orange.co.uk, prenosi Daily Mail.

Čini se da je ovakav jastuk inovacija u odnosu na 'jastuke za maženje' iz doba kada je Emily bila tinejdžerka. Kako Emily kaže, vrijeme je da se srednjoškolcima ili usamljenjim srcima širom svijeta ponudi novo rješenje: jastuk sa ustima.

U pravljenju jastuka Emily je bila inspirisana gumenim lutkama, te nakon što je našla par pokretljivih usana, dizajnirala je ovaj jastuk vrijedan 19 funti, odnosno 31 dolar.

"Priznajem, kada sam ovu ideju spomenula prijateljima, rekacija onih starijih od 25 godina je bila 'kako je to zastrašujuće i morbidno' dok su oni koji imaju manje od 25 godina rekli kako je to jako zanimljivo i urnebesno smiješno", ističe dizajnerica ovog neobičnog predmeta. (Oslobođenje)