Budite spremni: Juni će biti najgori mjesec za ova tri horoskopska znaka
Foto: Tuzlanski.ba

Juni će mnogima donijeti zaista nezaboravne trenutke, ali to nije slučaj sa horoskopskim znacima na našoj listi. 

Kada je riječ o teškim vremenima i problemima, juni će biti vrlo naporan mjesec za Ovnove, Jarčeve i Škorpije. Ali ne brinite, ovaj mjesec će brzo proći i opet ćete stati na noge brže nego što ste mislili!

Ovan - vjerovatno ćete morati da usporite

Vaša vladajuća planeta, strastveni i nemilosrdni Mars, retrogradno se pojavljuje krajem juna. Ali, kako retrograd uvijek uključuje loš period, sigurno ćete osjećati efekte tokom cijelog mjeseca. Pošto se ovo dešava u vašoj 11. kući zajednice, imaćete želju da budete slobodni i pratite sve društvene događaje na koje naiđete. Imaćete poteškoća u prevazilaženju prepreka i neprijatnosti sa kojima ćete se suočiti.

Škorpija - možda ćete osjećati pritisak zbog akumulirane energije

Retrogadni Mars donosi probleme energetskim Škorpijama. Ali ova mračna faza za Škorpije počinje mnogo ranije, zato što je Pluton retrogradan od 22. aprila, a to znači da će vas vladajuće planete staviti u vrlo neugodan položaj. Obratite pažnju na to da li ljudi kojima pristupate žele vašu pažnju, jer trenutno pretjerujete u svemu. Ako usmjerite svoju pažnju u pravom pravcu, ovo bi mogao biti jedan od vaših najproduktivnijih mjeseci.

Jarac - postoje šanse da budete preplavljeni osjećanjima

28. juni donosi pun mjesec u vašem znaku. Iako ovo može biti vrijeme čudesnih otkrića, nevjerovatnih transformacija i duhovnih poklona, ponekad može biti stvarno teško vrijeme za vas. U junu, možete naučiti nešto što niste željeli znati ili biti snažno pogođeni vašim emocijama. Saturn je retrogradan tokom punog mjeseca, što će vas učiniti mnogo osjetljivijim. Juni može izazvati da razmišljate o drastičnim promjenama u vašem životu. (zenskimagazin.rs)