Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

ZMBT – Zbunila ga predizborna kampanja: “Bod plus dajem Jasminu Imamoviću!?” (VIDEO)

zmbt1
Preuzmite sliku

Popularno

Bod plus koji je želio dati svom sugrađaninu Jasminu Malkočeviću, mogao je završiti na račun Načelnika općine Tuzla Jasmina Imamovića.

zmbt1Peto po redu takmičenje popularnog Hayatovog show muzičkog programa u kojem se traže i otkrivaju nova muzička imena na estradnom nebu već je ušao u onu fazu u kojoj se sada već takmiči 38 najboljih mladih pjevača sa naših prostora.

Naš grad predstavljaju Jasmin Malkočević, Azra Musić, Arnad Bašić i Senad Mulalić. U sklopu takmičenja nakon sedmičnih nastupa takmičari u redovnim nominacijama imaju obavezu da sa bodovima plus i minus “počaste” svoje kolege i kolegice za koje smatraju da ih najviše zaslužuju svojim nastupima.

Po Evrovizijskom šablonu “komšiluka” i naši takmičari su skloni da se časte međusobno bodovima plus.

U nominacijama, koje su se održale pred kraj prošlog mjeseca, takmičar Senad Mulalić je napravio jedan simpatičan lapsus. Naime, želio je bod plus uputiti našem sugrađaninu Jasminu Malkočeviću ali se na trenutak zbunio, te bodom plus krenuo počastiti Jasmina Imamovića.

Ovaj simpatičan lapsus je svakako opravdan, obzirom da je u vrijeme nominacija Tuzla bila pod okovima predizborne kampanje. U svakom slučaju Senadu, kao i Jasminu, Azri i Arnadu želimo mnogo sreće u daljem takmičenju, uz neizostavnu podršku koju ćemo im konstantno pružati.

Povezana vijest: ZMBT 5 – TOP 38: Pogledajte nastupe od sinoć, Azre Musić, Jasmina Malkočevića i drugih…

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: