Petak, 12. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Tuzlak sinu dao ime po Ibiševiću a ljubav prema Manchester Unitedu iskazao tetovažom

tuzlak-manchester-tetovaza
Preuzmite sliku

Popularno

Naš sugrađanin na zanimljiv način iskazao je ljubav prema omiljenom klubu i fudbaleru…

tuzlak-manchester-tetovaza„Nisi Manchester United pa da moja ljubav prema tebi traje vječno” sa ovom šaljivom rečenicom mogla bi se kratko opisati priča našeg sugrađanina Almira Huremovića koji je veliki fanatik „crvenih đavola“. Pored Manchestera, Almir je i jedan od najvećih navijača i našeg reprezentativca Vedada Ibiševića.

„Manchester United volim cijeli svoj život, jednostavno od kada znam za sebe, ne postoje riječi kojim bi mogao opisat tu ljubav i ne postoji dan a da barem jednom ne spomenem crvene đavole. Kada je u pitanju naša reprezentacija Ibišević mi je na prvom mjestu, pravi je borac i zaista svaka čast svim Zmajevima al’ jedan je Vedo” za Tuzlanski.ba rekao je Almir, vjerni obožavatelj Vedada Ibiševića i pravi fanatik Manchester Uniteda.

Zanimljiv način iskazivanja ljubavi

Prije 15 mjeseci Almir je dobio prinovu u porodici i kako kaže, čim je saznao da je u pitanju muško, dileme oko imena nije bilo: „Zvat će se Vedad”, nedugo nakon rođenja sina Almir se odlučio i da na jedan neobičan način iskaže ljubav prema omiljenom klubu. Tetovirao je čuveni logo Manchester Uniteda na mjestu za koje ljubitelji tetovaže kažu da spada u skupinu najbolnijih dijelova tijela za tetoviranje. Ispod loga omiljenog kluba bilo je mjesta za još samo jedno ime: „Vedad”.

vedo-fan

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: