Srijeda, 17. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Saznajemo: BRODOLOM 7, seli se u Tuzlu!

brodolom7-tuzla
Preuzmite sliku

Popularno

Sa sigurnošću možemo konstatovati da je Brodolom postao brend, koji nije vezan za lokaciju ali jeste za ljude…

brodolom7-tuzla

Prema saznanjima do kojih je došla redakcija portala Tuzlanski.ba zbog velikog interesovanja prethodnih godina, jedan od najpopularnijih ljetnih party događaja ove godine seli se u Tuzlu, kako bi hiljadama gostiju iz BiH ali i zemalja regije osigurali više prostora za nezaboravnu zabavu.

Prema našim informacijama lokacija na kojoj će biti organizovan sedmi Brodolom po redu je izdvojeni prostor „Carinske zone” (Šički Brod) koja je idealna za organizaciju ove vrste događaja jer traje do ranih jutarnjih sati ,ima idealnu pristupnu poziciju i veliki parking prostor. Organizatori su osim posebnog audio-vizualnog sistema i brojnih tehničkih novotarija line-upa sa zvučnim inostranim i regionalnim imenima,pripremili dosta iznenađenja tokom programa.

Brodolom je ljetni koncept zabave koji je prije šest godina prvi put organiziran na jezeru Modrac. Te godine, tri stotine zvanica je i pored pozivnice za party, moralo biti obučeno u bijelo. Vrtoglavom brzinom Brodolom je prerastao od lokalnog ljetnog party-a do regionalno poznatog događaja.

Danas, sa sigurnošću možemo konstatovati da je Brodolom postao brend, koji nije vezan za lokaciju ali jeste za ljude, hiljade mladih i urbanih koji žele samo jedno: Provod do ranih jutarnjih sati:

podijeli12

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: