Petak, 12. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Od ljeta povratna avionska karta Tuzla – Malme 54 KM

jeftini letovi
Preuzmite sliku

Popularno

Građani Tuzlanskog kantona će od 31. maja ove godine imati priliku, dvaput sedmično, letjeti na relaciji Tuzla – Malme u Švedskoj, po rekordno niskim cijenama.

jeftini letovi

Sve to zahvaljujući Ugovoru potpisanom sa aviokompanijom “Wizz Air” iz Budimpešte. Na današnjoj press konferenciji u Tuzli, saopćeni su i ostali detalji saradnje, od koje puno očekuju i u nadležnom ministarstvu, ali i Međunarodnom aerodromu Tuzla.

Uskoro će građani Tuzlanskog kantona za nevjerovatne 54 KM, moći letjeti na relaciji Tuzla – Malme u Švedskoj. Cijena se odnosi na povratnu kartu za letove koji su predviđeni dvaput sedmično avionima sa 180 udobnih sjedišta – rekao je Daniel de Carvalho – menadžer za komunikacije “Wizz Air“.

Avio kompanija Wizair operira na 90 destinacija u svijetu od Španije, do Skandinavije i Gruzije…Više od 210 ruta letenja po niskim cijenama – trenutna je odlika avio kompanije koja, prema riječima njenih predstavnika, već deset godina posluje pozitivno. Saradnje sa Međunarodnim aerodromom Tuzla ne bi bilo bez podrške nadležnog ministarstva čiji predstavnik Nenad Lukanović je izrazio zadovoljstvo ugovorom čije potpisivanje je pri kraju.

Podržali smo ovaj projekat baš kao što nastojimo razviti cargo saobraćaj na ovom području. Enver Jukanović, direktor Međunarodnog aerodroma Tuzla smatra da je ovo novi impuls za turizam i privredu Tuzlanskog kantona. Na pitanje u čemu se ogleda isplativnost tako jeftinih letova, menadžer za komunikacije „Wissaira” je rekao, da ne ulažu puno u reklamu, već da su upravo niske cijene najbolja preporuka.

RTV TK / Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: