Četvrtak, 18. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Nagradna igra: Vrijeme je za Fitness, by: Jasmin Zahirović!

Fitness12
Preuzmite sliku

Popularno

Ozbiljan rad i neizostavno lijepo druženje uz Aerobic, Pilates i AeroMix će vas veoma brzo vratiti u formu u kojoj ste dočekali početak ljeta.

\"Fitness12\"Tropsko ljeto polako prolazi, godišnji odmori kao i ljetne pauze privode se kraju, a pored svih nadolazećih obaveza, spontano nas je sustigla i ona najvažnija: Obaveza brinuti se o svome tijelu!

Već od 03.09 (Ponedjeljak) počinje nova Fitness sezona pod stručnim vodstvom našeg fitness instruktora Jasmina Zahirovića. Ozbiljan rad i neizostavno lijepo druženje uz Aerobic, Pilates i AeroMix će vas veoma brzo vratiti u formu u kojoj ste dočekali početak ljeta.

Pored Fitnessa na istoj lokaciji (Sjenjak C Blok do Apoteke Alma) sa radom počinje i Zumba koja je uistinu postala hit među našim sugrađankama (Zumba će se održavati ponedjeljkom i srijedom od 18:00h). Naravno, najveće zadovoljstvo je što će i ove godine biti upriličeni časovi „Baleta za klinceze\” koji počinje već od 08.09 u 10:00h i 11:00h.

\"Fitness5\"

U susret novoj fitness sezoni Tuzlanski.ba nekoj od naših vjernih čitateljki poklanja GRATIS FITNESS za mjesec Septembar.

Uslov da bi učestvovali u našoj nagradnoj igri:

1. Podijeliti ovu vijest, a u opisu iste kao i u komentarima (ispod ovog članka) napisati slogan: „Vrijeme je za Fitness, by: Jasmin Zahirović!\”

2. Zatim da u Facebook prijatelje dodate našeg Fitness Instruktora: Jasko Fitnes.

3. Posljednji uslov je da Lajkate facebook stranicu: Body Control BiH.

U nagradnoj igri mogu učestvovati i muškarci, te osvojeni gratis fitness pokloniti određenoj dami.

Nagradnog dobitnika/cu pomoću softvera „The Hat\” izvlačimo 28.08. (utorak) u 19:00h – Sretno!

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: