Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Knjiga.ba: “Pedest nijansi siva”, bestseler desetljeća!

knjiga-ba-clanak
Preuzmite sliku

Popularno

Sa preko 11.500 proizvoda u bazi Knjiga.ba s pravom nosi epitet najveće on-line biblioteke koja je dostupna apsolutno svima.

knjiga-ba-clanak

Olakšan pristup, bogata ponuda, savršena preglednost, jednostavna narudža samo su neke od prednosti knjižare modernog duha koja vam za razliku od drugih knjižara na usluzi stoji 24 sata, svih sedam dana u sedmici.

On-line knjižara je svojim potencijalnim kupcima olakšala način da saznaju najbitnije novosti kada je u pitanju ponuda kao i druge važnije informacije, tako da samo jednim klikom, možete saznati koji su to Novi proizvodi, zatim, Najviše prodavani proizvodi, proizvodi sa popustom, Preporuke i td…

Knjige koje su apsolutni hit u prethodnih mjesec dana su, ujedno i najprodavanije su: „Pedest nijansi siva” i njen nastavak: „Pedeset nijansi mračnije“, knjige koje su ujedno i najveći svjestki hit.

Cijeli svijet priča o “Pedest nijansi sive”. Erotski roman donedavno nepoznate E. L. James u nepunih sto dana nakon lansiranja prodan je u više od trideset miliona primjeraka. Impresivnije i od “Harryja Pottera”. Autorica danas zarađuje više od 1,3 miliona dolara sedmično, a nedavno je prodala i filmska prava za apsolutno rekordnih pet miliona dolara.

Holivudsku bi varijantu, kako se priča, trebala režirati Angelina Jolie, a za glavne uloge navodno su kastirani Mila Kunis i Ryan Gosling. Ljubavna priča o nevinoj studentici i perverznom tajkunu će vas sigurno ostaviti budnim sve dok je ne pročitate.

knjiga-citaonica

Sponzorisano / Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: