Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Izgubljena bitka za život: Preminuo 21-godišnji Adnan Husić iz Tuzle

adnan-hule
Preuzmite sliku

Popularno

Nesreća se dogodila 03. Avgusta, poslije 18h, na raskrsnici u blizini Hotela Tuzla.

\"adnan-hule\"21-godišnji Adnan Husić koji je 03. Avgusta, doživio tešku saobraćajnu nesreću na raskrsnici kod Hotela Tuzla, jučer je preminuo na UKC-u Tuzla.

Husić je vozeći motor, na kojem je uz njega bio i 19-godišnji saputnik A. T. imao sudar s automobilom \'Audi A6\’. Tom prilikom Adnan je zadobio teške povrede glave, koje su bile kobne za njegov život, dok je prijatelj prošao sa lakšim povredama.

Nakon nesreće, prema riječima očevidaca, nesreća se dogodila, kada su mladići na motoru Yamaha prošli kroz crveno svjetlo na semaforu i udarili u automobil koji je skretao iz pravca Prinčeve džamije prema Hotelu Tuzla.

Vozač motora kao i njegov saputnik prema riječima očevidaca nisu imali kacige.

Adnanovoj porodici i prijateljima upućujemo iskreno saučešće a na sve učesnike u saobraćaju apelujemo da se pridržavaju saobraćajnih propisa, kako se Adnanova sudbina nebi više nikada i nikome ponovila.

Na društvenoj mreži facebook napravljena je i grupa: R.I.P Adnan Hule Husic 1991-2012 gdje prijatelji i poznanici objavljuju fotografije, video zapise i upućuju posljednje pozdrave prijatelju koji ih je vječno napustio u svojoj ranoj mladosti.

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: