Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Dragan Marinković Maca: “Neka pedera, više žena slobodnih” (VIDEO)

maca-dragan
Preuzmite sliku

Popularno

Jednima je iritantan, a drugima iznimno zabavan i originalan. Kako god, sarajevski glumac Dragan Marinković, od milja Maca, gdje god se pojavi izaziva pažnju, a kao sagovornik ‘bez dlake na jeziku’ dragocjen je medijski materijal.

maca-draganU duhu pravog ‘mahalca’, Dragan marinković Maca u drugom dijelu intervjua za DEPO Portal govori o gay populaciji i njihovim pravima, osvrće se na grijehe vladike Kačavende, iznosi stavove o popularnosti turbo folka i lakih medijskih sadržaja, a dotiče se i ispraznog djelovanja ovdašnjih političara.

Šta koga briga što ja nosim mali ružičasti gay telefon, možda sam podvojena ličnost – ovako prilično ruralan, a možda volim muške… Neka pedera, više žena!, stav je Dragana Marinkovića po pitanju jedne od najaktuelnijih tema u regionu –  prava na slobodno ispoljavanje svoje seksualne orjentacije.  

U duhu pravog ‘mahalca’, Maca u drugom dijelu intervjua za DEPO Portal  govori o gay populaciji i njihovim pravima, osvrće se na grijehe vladike Kačavende, iznosi stavove o popularnosti turbo folka i lakih medijskih sadržaja, a dotiče se i ispraznog djelovanja ovdašnjih političara…  Uz zaključak; “Je*o politiku, daj, ba, nek’ nam je lijepo… Život kratko traje!”

Neposredan povod intervjua Dragana Marinkovića za DEPO TV je sutrašnja premijera predstave ‘Ja, mahalac’, rađene po novim pričama Indire Kučuk-Sorguč, za čije su sve izvedbe karte planule u samo nekoliko dana.

U prvom dijelu razgovora Marinković je odgovarao na pitanja o Sarajevu, mahali, odlasku iz svog grada, pozorištu, filmu, dežurnim gradskim kritizerima, reality programima, novcu, ali i o džukcima, papcima i ostaloj raji. (Depo.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: