Srijeda, 22. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Cafe Sloboda: Pogledajte kako teku pripreme pred večerašnju Disco Bašču (FOTO)

disco basca
Preuzmite sliku

Popularno

Disco Bašča, Početak od 20:00h

\"discoKao što smo već i najavili. Ljeto se bliži kraju ali još uvijek nije kraj dobrim zabavama u \”Slobodi\”. Po provjerenom receptu da se najbolje zabave ostavljaju za kraj u Cafe Baru Sloboda večeras sa početkom u 20:00h održat će se jedan usitinu neobičan event.

Kako su nam rekli u Slobodi: „Spremamo specijalni disco ambijent, sa posebnim svjetlima , disco kuglama, balonima… Kompletanim večerasnjim programom pokušat ćemo da dočaramo neka prošla vremena. Večeras ćemo svi skupa uživati uz Somersby-ju po promo cjeni od 2,50 KM i najbolje disco hitove sedamdesetih, osamdesetih i devedesetih. Pocinjemo u 20:00h i završavamo oko pola sata poslje ponoći.\”

Dopustite sebi trenutak nostalgije, a uz to se još jednom provedite za kraj ovogodišnje ljetne sezone u Slobodi, na posljedenjoj velikoj zabavi koja se priprema u vlastitoj BAŠČI. Ukoliko ste raspoloženi, slobodno zavirite u ormare vaših roditelja i na sebe nabacite neki disco detalj.

Donosimo vam i fotograleriju, trenutnih priprema pred večerašnju Disco noć u vlastitoj Bašči, Bujrum:{igallery id=\”1016\” cid=\”94\” pid=\”1\” type=\”classic\” children=\”1\” showmenu=\”1\” tags=\”\” limit=\”50\”}

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: