Četvrtak, 30. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Cafe Bar Sloboda: Vrijeme je za drugu po redu “Somersby Disco Bašču”!

disco-basca-dva1
Preuzmite sliku

Popularno

Ukoliko ste raspoloženi, slobodno zavirite u ormare vaših roditelja i na sebe nabacite neki disco detalj.

disco-basca-dva1

Ljeto se bliži kraju ali još uvijek nije kraj dobrim zabavama u Slobodi. Po provjerenom receptu da se najbolje ostavlja za kraj iz Cafe Bara Sloboda nam stiže najava druge po redu “Somersby Disco Bašče“.

Podjećamo, uz najbolje disco hitove sedamdesetih, osamdesetih i devedesetih prošle godine u Cafe Sloboda održana je prva Disco Bašča. Ljetna bašta sa Disco detaljima dočarali su jedan poseban i nesvakidašnji ambijent u “Slobodi” a svi prisutni su istinski uživali uz omiljene hitove.

I ove godine u subotu (31.08.) u pravom disco ambijentu i pod svjetlima disco kugli prisutni će istinski uživati uz Somersby i najbolje disko hitove sedamdesetih, osamdesetih i devedesetih za koje će biti zadužen DJ Oli Dobolli iz Zagreba, koji će se tuzlanskoj publici prvi put predstaviti sa svojom disco selekcijom. Oli dolazi kao ponosni svjetski finalista Thre3style DJ Battlea 2013, koji će se održati u Kanadi.

Dopustite sebi trenutak nostalgije, a uz to se još jednom lijepo provedite u “Slobodi”, na velikoj zabavi koja se priprema u vlastitoj bašči.

Ukoliko ste raspoloženi, slobodno zavirite u ormare vaših roditelja i na sebe nabacite neki disco detalj.

U subotu sve će biti u istom tonu, u istom fazonu, stoga: Vidimo se u u DISCO BAŠČI, zabavi sa definitivno najboljim hitovima ikada!

disco-bascaaaaa

Prošlogodišnja Disco Bašča u Caffe Sloboda

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: