Subota, 27. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

TC Belamionix u Tuzli spremio je specijalnu sedmičnu akciju u hipermaketu!

Preuzmite sliku

Popularno

TC Belamionix u Tuzli spremio je kupcima specijalnu sedmičnu akciju na odabrane proizvode.

TC Belamionix u svom hipermarketu u Tuzli spremio je sedmičnu akciju u periodu od 2.3. – 10.3.2024. godine.

– Nes cafa 180g – 1,95 KM;

  • – Suncokretovo ulje 1l – 2,15 KM;

  • – Pavlaka 800g – 2,95 KM;

  • – Kečap 500g – 1,20 KM;

  • – Čokolada milka 300g – 4,25 KM;

  • – Medenjak 400g – 2,95 KM;

  • – Deterdžent za veš persil 5kg – 11,90 KM;

  • Također, iz TC Belamionix ističu da su u okviru ove sedmične akcije pripremili i specijalni popust od 30 % na program markirane garderobe S-Oliver.

    Ono što će posebno obradovati mališane jeste i posjeta dječijih maskota u igraonici u subotu, 2. marta u terminu od 16 do 20 sati, te će biti priređena zabava i niz iznenađenja za sve najmlađe posjetioce TV Belamionix.

    O TC Belamionix

    Krajem prošle godine u Tuzli je otvoren, najveći tržni centar kompanije Belamionix. Novi tržni centar se nalazi na adresi Husinskih rudara u naselju Miladije. Izgradnjom ovog modernog objekta, zapadni ulaz u Tuzlu, dobio je novu vizuru, a građani mjesto za ugodno druženje i kupovinu.

    Za kratko vrijeme tržni centar Belamionix je postao obavezna stanica za sve one koji imaju potrebu na jednom mjestu obaviti višenamjensku kupovinu a uz to i ugodno ručati ili sa dragim osobama provesti vrijeme u caffe dijelu centra.

  • Belamionix doo Brčko, kao domaći brend, kompanija koja je u 100% domaćem vlasništvu, spada u red vodećih trgovinskih lanaca koji posluju na domaćem tržištu. Novootvoreni Belamionix centar predstavlja moderni i cjeloviti centar koji se prostire na oko 2000 m² u kojem se, uz postojeći hipermarket Belamionix, spajaju kvalitetni brendove i vrhunsku ponudu sadržaja za svakoga.

    Podsjećamo, Tržni Centar Belamionix sadrži veliku podzemnu garažu u kojoj je smještena i moderna samouslužna auto praonica, a pored toga nalaze se: Velika dječija igraonica, hipermarket, DM drogerie market, Pepco, Sinsay, Zlatara Dar, Sport vision, Penti, Metro obuća, Domod, Juventa, Planika obuća, A.N modni studio, mesnica Semić, apoteke Rose pharm i Gral, Pet shop Orlando, frizerski salon Elma, cvjećarna Evely, mobitel studio, Iskra mobitel, mjenjačnica, modni butici,  Lutria BiH, Duhanpromet, Ilk doo, Olymp sport, Kani silver, PS Gaming, café bar Vellas, restoran Pikaso kao i drugi sadržaji.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,