Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Sezona zvanično otvorena: Danas iz Tuzle poletio prvi charter let za Antaliju

Preuzmite sliku

Prvi ovogodišnji Charter let poletio je danas iz Tuzle za Antaliju. 

Direktni charter letovi iz Tuzle su utorkom i petkom, a 180 putnika uputilo se danas na godišnji odmor u Tursku.

“Golden Tours je i ove godine pripremio ponudu turističkih aranžmana za ljetovanje u Antalijskoj regiji. Planirani su letovi od 6. juna do 22. septembra, svaki utorak i petak. Aranžmani su na 7, 10, 11 i 14 noćenja. U ponudi imamo preko 300 hotela u Antalijskoj regiji, a u ponudi su gradovi Alanya, Kemer, Side, Belek i Lara“, za Tuzlanski.ba navela je Daria Mrkić, agent prodaje turističkih aranžmana.

  • Ponuda je zaista raznovrsna. Još uvijek u slobodnim terminima možete rezervisati ljetovanje i iskoristiti neku od specijalnih ponuda po nižim cijenama.

    “Ljetovanje smo rezervisali u ranijem periodu jer obično volimo ljetovati početkom sezone, nakon rezervacije preostalo je samo iščekivanje leta kojeg smo evo danas i dočekali. Obzirom da smo iz TK, letovi iz Tuzle su nam super jer faktički odmorni stignemo na destinaciju. Ove godine ljetujemo u Alanyi i ne sumnjamo da će aranžman ispuniti naša očekivanja jer smo i ranijih godina putovali sa istom agencijom” za Tuzlanski.ba navodi mladi bračni par.

  • Na oficijelnoj web stranici agencije Goldentours.ba možete saznati više detalja o ljetovanjima u Turskoj, kao i na drugim egzotičnim destinacijama. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje