Subota, 18. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Posjetili smo objekat ‘Nova Pecara’: Savremena arhitektura i najviši standard življenja u Tuzli!

Preuzmite sliku

Stambeno-poslovni objekat na Pecari doprinosi novom i urbanijem izgledu istočnog dijela grada. Nova Pecara se nalazi u naselju Brčanska Malta, unutar prostorne cjeline Pecara 2.

Na izuzetno atraktivnoj lokaciji, u užoj gradskoj jezgri Tuzle, Nova Pecara donosi savremeno iskustvo stanovanja i vrhunski kvalitet življenja. Objekat čini 5 lamela različitih spratnosti, sa ukupno 176 stambenih jedinica – 20 garsonjera, 106 dvosobnih, 36 trosobnih, 14 petosobnih.

  • U podrumu su obezbijeđene garaže i parking mjesta, dok je za kupovinu stanova od 169 m2 i većih, investitor obezbijedio gratis parking mjesto u garaži.

    Dodatni komfor stanarima pružit će hipermarket sa raznolikom i bogatom ponudom a smješten u prizemlju objekta.

    Svojom autentičnom formom objekat unosi nove i inspirativne elemente savremene arhitekture u postojeće okruženje. Koncipirana je tako da zadovolji sve praktične potrebe svojih stanara i osigura najviši standard življenja.

    Izrazito prozračni i osvijetljeni stanovi brižno su osmišljeni kako bi se osigurala visoka funkcionalnost prostora i maksimalan komfor.

    U skladu sa savremenim zahtjevima življenja, dnevni boravak, kuhinja i trpezarija objedinjeni su u jedinstven prostor bez zatvorenih pregrada i vrata, dok su sva kupatila komotna i moderno opremljena. Posvećena je najveća pažnja izboru materijala – kako njihovoj dugotrajnosti i funkcionalnosti, tako i cjelokupnom vizualnom doživljaju.

    Nova Pecara pruža savršene uslove za različite životne stilove, a njena je ponuda jednako prilagođena individualnom stanovanju ili većim domaćinstvima. Cijene kvadrata već od 3.600 KM.

    Više informacija o kontaktima i raspoloživim stambenim jedinicama možete saznati na zvaničnoj WEB STRANICI.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , , ,