Ponedjeljak, 17. Juna 2024.
Tuzlanski.ba logo

Nova omiljena lokacija za kupovinu: Saznali smo kada Hipermarket Bingo otvara svoja vrata u SPO Nova Pecara

Preuzmite sliku

Stambeno poslovni objekat Nova Pecara biće bogatiji za dugo očekivani Bingo hipermarket koji će svoja vrata će otvoriti 13. juna u 10 sati. 

Objekat je smješten u naselju Brčanska malta u ulici Armije Republike BiH 13, unutar prostorne cjeline SPO Nova Pecara. Kako saznaje Tuzlanski.ba, kupci će imati priliku istražiti i uživati u bogatoj ponudi proizvoda, a na samom otvorenju čekat će ih promotivne aktivnosti, degustacije, kao i poklon paketi.

Pored bogate ponude, kupci će u hipermarketu Bingo imati priliku kupovati i u posebnim odjelima pekare, mesnice, zatim odjela sa svježim voćem i povrćem, ali i odjela sa tekstilom i kućnim potrepštinama.

 • Već se može naslutiti i moderni dizajn trgovine koji zasigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Riječ je, kako saznajemo, o moderno uređenom gradskom marketu sa sedam kasa. Kvalitetna oprema, obloge zidova, podova i rasvjeta u skladu sa svjetskim standardima za markete obećava iskustvo kupovine u kojem je ugođaj kupca na prvom mjestu. 

  Ono što će posebno biti značajno za kupce jeste parking. Bingo je, kako saznajemo, obezbijedio 70 parking mjesta na krovu marketa (lamela 5).

 • Pored navedenog prostora obezbjeđen je parking uz stambeni objekat (površina uz tehnički pregled).

 • Vezano | Posjetili smo objekat ‘Nova Pecara’: Savremena arhitektura i najviši standard življenja u Tuzli!

  Otvorenje novog hipermarketa Bingo donosi dodatnu vrijednost lokalnoj zajednici, pružajući nova radna mjesta i doprinosi ekonomskom razvoju područja.

  S obzirom na visoke standarde koje je Bingo postavio, nema sumnje da će novi hipermarket brzo postati omiljena destinacija za kupovinu mnogih građana na ovom području. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje