Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Jeste li se prijavili na besplatan kamp njemačkog jezika u Otto Krake?

Preuzmite sliku

Popularno

“U Otto Krake smo uvijek bili posvećeni misiji da naučimo milijardu djece njemački jezik. Da, ozbiljni smo. A u trenucima ovog neizvjesnog razdoblja imamo priliku da učinimo više od toga. Ovo je naš način da vam kažemo hvala.”, poručuje prof. Ivana Vukadin, kreatorica međunarodno priznate Otto Krake metodologije.

Kako bi vaše dijete kvalitetno provelo vrijeme dok je kući, Vokabulin brend za djecu i mlade, Otto Krake, najavljuje preko 7.500 KM u stipendijama za novi inovativni Virtuelni kamp njemačkog jezika.

Sigurno okruženje u vlastitom domu za nezaboravni provod i zabavu

Virtuelni kamp njemačkog jezika u trajanju od 30 dana namijenjen je djeci uzrasta od 7 do 10 godina. Djeca će preko posebno izgrađene intuitivne online platforme te virtuelne učionice uroniti u sasvim novi svijet jezika i uživati sa vršnjacima. A sve šta vam je potrebno je mobitel ili računar.

  • Nastava se održava 2 puta sedmično po 60 minuta, a glavni cilj je potaći svu djecu na aktivno korištenje njemačkog jezika. Koristeći Otto Krake metodologiju djeca kroz zabavne aktivnosti usvajaju jezik, a da toga nisu ni svjesna.

    Napravljena za ljude, ne za profit

    “Potreba za pomaganjem drugima i činjenjem dobrih djela nikada nije bila veća. Otto Krake iznova pokazuje da je napravljen za ljude, ne za profit.”, prof. Ivana Vukadin, kreatorica Otto Krake metodologije.

    Potpuno razumijemo finansijski stres koji vam je donijela ova pandemija, stoga svim zaposlenim roditeljima pružamo pomoć te stavljamo na raspolaganje 30-dnevni Virtuelni kamp njemačkog jezika.

  • Dok vi radite vaše dijete će u kampu u virtuelnoj učionici, naravno uz stalno prisustvo kvalifikovanih profesora njemačkog jezika, uživati u zabavnim aktivnostima, igrama i društvu druge djece te biti na sigurnom u vašoj kući.

    Najzabavnije druženje ovog neobičnog proljeća

    Vjerujemo da učenje može i treba biti zabavno.

    Otto Krake pomaže roditeljima da ispravno ulažu u obrazovanje svoje djece i da odaberu odgovarajući put za ostvarenje njihovih ciljeva.

    Kratku prijavu ispunite ovdje, a više informacija o Otto Krake metodologiji potražite na službenoj internet stranici Otto Krakea.

    Za sve ostale informacije nam se rado javite na besplatan info broj 080 080 003.

    Neka uzbudljiva jezična avantura počne!

    PS. Zahvaljujemo se svima na ljubaznosti, podršci i strpljenju u zadnjih nekoliko sedmica i ostanite nam zdravi, vedri i nasmijani kao do sada!

    Otto Krake

    Više od njemačkog. Vrijednosti za cijeli život. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,