Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Golden Tours: Počeo rani booking za Tursku ljeto 2021. godine, prvi letovi od 8. juna

Preuzmite sliku

Popularno

Turska je godinama jedna od najpoželjnijih turističkih destinacija i spada među top šest u svijetu. Mora, planine, divlje rastinje, neprocjenjivi historijski spomenici i duhovna klima Orijenta, čine ovo mjesto istinskim turističkim rajem.

Turska je i proteklog ljeta pokazala kako se na izuzetan način nositi sa izazovima koji su uzrokovani pojavom koronavirusa. Brojni turisti su oduševljeni epidemiološkim mjerama koje su poduzete na Antalijskoj regiji, te načinom na koji su domaćini ugostili turiste u nesvakidašnjim okolnostima.

  • Više od osam hiljada kilometara pješčanih plaža i turistička sezona koja traje tokom čitave godine, privlače u Tursku milione ljudi željnih sunca. Ljepote tirkiznih mora, koja zapljuskuju obale Turske, nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

  • I za ljeto 2021. Golden Tours je pripremio brojne atraktivne ponude i ljetovanja, naročito kada je riječ o hit ponudi – letovi za Tursku, za antalijsku regiju sa Aerodroma Tuzla.

  • Ukoliko ste ove godine odlučili da po prvi put svoj ljetni odmor provedete u Turskoj ili da ponovite odlična iskustva odranije, Turistička agencija Golden Tours iz Tuzle je pripremila rani booking do 31.01.2021. godine, uz posebne pogodnosti za porodice – čak 2 djece do 14 godina GRATIS smještaj u odabranim hotelima.

    Direktni letovi Tuzla – Antalija – Tuzla, svakog utorka i petka, od 08.06.2021. do 07.09.2021., za boravak od 8, 11, 12 i 15 dana.

  • Na web stranici Golden Tours-a mogu se pronaći cjenovnici za Antaliju, Alanyu, Belek, Kemer, Laru, Side-a građani se mogu i svakodnevno informisati o specijalnim ponudama i popustima, te izvršiti rezervaciju aranžmana. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje