Četvrtak, 2. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Deling Invest nagrađuje svoje lojalne kupce sa tri automobila

Preuzmite sliku

Popularno

Kompanija Deling Invest objavljuje nagradnu igru u kojoj će pokloniti tri nova automobila kupcima projekta “Skyline Plaza“.

Dosadašnji i budući kupci Skyline Plaze će kupovinom stana automatski biti učesnici nagradne igre koja će trajati sve do završetka radova, odnosno upotrebne dozvole, a tri najsretnija kupca će osvojiti automobile.

Dobitnici će biti izvučeni na primopredaji ključeva za stanove tako da će tri sretna stanara osim ključeva od svog stana dobiti i ključeve automobila.

“Kada smo razmišljali koje automobile da izaberemo odluka je pala na tri različita automobila, Audi A3 SB, VW Arteon i Kia Sportage.  Željeli smo pokloniti i nagraditi naše lojalne kupce različitim vrstama auta tako da zadovoljimo sve ukuse”, saopštili su nam iz Deling Investa.

Skyline Plaza je do sada najveći sambeno poslovni objekat u izgradnji kompanije Deling Invest.

Sastoji se od dvije lamele, jedna od 14, druga od 8 spratova sa ukupno 208 stambenih jedinica. Skyline Plaza u ponudi ima stanove od 20 m2 do 140 m2 različite strukture sa obezbijeđenim parking mjestom sa svaki stan. Planirani rok izgradnje je dvije i po godine.

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje