Utorak, 27. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Specijalna ponuda u Septembru: Ne propustite ljetovanje na predivnoj Antalijskoj regiji!

Preuzmite sliku

Turska je godinama jedna od najpoželjnijih turističkih destinacija i spada među top šest u svijetu. Mora, planine, divlje rastinje, neprocjenjivi historijski spomenici i duhovna klima Orijenta, čine ovo mjesto istinskim turističkim rajem.

Primamljive cijene, specijalne ponude, uključujući i oko 300 hotela, i ovog ljeta privukli su brojne ljubitelje pjeskovitih plaža, noćnih provoda, odmora u hotelima sa vrhunskom uslugom i izuzetnim epidemiološkim mjerama na Antalijskoj regiji.

Sa tuzlanskog aerodroma 08. juna ispraćen je prvi let za Antaliju, tokom sezone više stotina zadovoljnih putnika svoj odmor provelo je na divnim plažama Antalijske regije.

Za po mnogima najljepši mjesec za ljetovanje, septembar, Golden Tours je pripremio brojne super ponude i ljetovanja, termin poslaska je 7. septembar, a ostale detalje donosimo u nastavku:

 • Cijena uključuje:

  – Avio prevoz na relaciji Tuzla – Antalija/ Antalija – Sarajevo (redovna linija AnadoluJet),

  – Smještaj u odabranom hotelu na bazi 7, 8 ili 9 noćenja, usluga prema hotelskim pravilima, grupni bus transfer aerodrom Antalija – hotel – aerodrom Antalija, aerodromske i druge primjenjive takse, prtljag 20 kg + 5 kg ručni (po odrasloj osobi i djetetu),

  – Usluge predstavnika agencije za cijelo vrijeme boravka u Antalyi, međunarodno grupno putno zdravstveno osiguranje.

  – Veći broj noćenja na upit.

 • U cijenu nije uključen:

  – Individualni transfer aerodrom Sarajevo – Tuzla (može se uključiti uz doplatu na upit)

  Uplata: 100% prilikom rezervacije.

  NAPOMENA: Navedene cijene su najniže moguće cijene na osnovu trenutnih raspoloživih avio karata. Broj mjesta ograničen. Ponuda je informativnog karaktera, a tačne cijene su na upit.

  Kontakt: 035 249-220, goldentuzla@gmail.com

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje