Četvrtak, 22. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Odlične ponude i cijene Golden Toursa: Prvi ovogodišnji charter let za Antalyju ispunjen do posljednjeg mjesta (VIDEO)

Preuzmite sliku

Sa Međunarodnog aerodroma Tuzla, u utorak, 9. juna, oko 180 putnika, u organizaciji turističke agencije Golden Tours iz Tuzle, odputovalo je na ljetovanje u Tursku, u prelijepu Antalyju.

O velikom interesu naših građana za plaže atraktivne Antalyije svjedoči i činjenica da je avion koji je poletio sa MA Tuzla bio ispunjen do posljednjeg mjesta.

Kao i svake godine do sada, tako i 2015., turistička agencija Golden Tours pripremila vam je samo najbolje ponude za godišnji odmor i ljetovanje koje svi mi tako dugo iščekujemo.

Osim atraktivnih destinacija za odmor, Golden Tours u 2015. godini nudi zaista i odlične cijene ljetovanja. Pa je tako 2015. godine najniža cijena za sedmodnevno ljetovanje u Turskoj samo 599 KM, uključujući i avionsku kartu te sve aerodromske takse. Naravno, kao i svake godine do sada, Golden Tours je pripremio popuste i gratise za djecu.

Turistička agencija Golden Tours ove godine u ponudi ima preko 150 hotela. Za naredne letove koji će biti organizovani u junu mjesecu 16.06; 23.06 i 30.06 u ponudi su specijalne ponude koje se posebno odnose na porodice sa djecom gdje u određenim hotelima odobravamo gratis smještaj i avio karte za djecu. Također imamo ponudu gdje za grupu od deset putnika odobravamo čak pet avio karti gratis” – kazala je za Tuzlanski.ba Alisa Hasić iz Golden Toursa.

Kao i prethodnih sedam godina, charter letovi do Antalyje polaze svakog utorka, a sezona će trajati do 8. septembra sa tendecijom produženja ukoliko bude interesa putnika.

Detaljnu ponudu sa svim lokacijama za ljetovanje i hotelima koji su u ponudi, kada je u pitanju Turska, možete pogledati OVDJE. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje