Foto: Tuzlanski.ba

Svi novi korisnici koji se sutra, u petak 17. marta, registruju u poslovnicama u Federaciji BiH, WWin imaju sjajnu priliku koju ne treba propustiti - bonus dobrodošlice.

U petak 17. marta novi korisnici koji se registruju u poslovnicama u Federaciji BiH od WWina kladionice na poklon dobijaju bonus od 40 KM - i to aktivan (keš novac ostvaren bonusom možete isplatiti bez uslova - odmah) + 200 posto bonus na prvu uplatu.

Cashback prematch i Cashback live

Nakon što se registrujete na Wwin obavezno iskušajte sreću na novoj DiplomatTech platformi. WWin nagrađuje svoje igrače cashbackom (povratom novca) na odigrani bet (ulog) u postotku od odigranog iznosa u određenom vremenskom razdoblju.

Uz to, nije nemoguće da vrlo brzo dobiju i prvog milijunaša, bilo u KM ili valuti eura, a za sport i live omogućeni su dobici od 100.000 eura, kao i 200.000 eura za sistemske dobitke, jer nova platforma na WWinu omogućava Mega dobitke sa malim ulogom.

Pored standardnih opcija uplate i isplate (poslovnica, banka, xbon, abon, skrill, neteller, visa, master, maestro kartica, psc bon), tu je i AIRCASH opcija uplate i isplate.

Jedino je logo WWin-a našao svoje mjesto na prednjoj strani čak tri premijerligaša: FK Sloboda Tuzla, FK Leotar Trebinje i NK Široki Brijeg čime je pomagao čak 25 posto klubova prvog ranga bh. nogometa i to kao najveći sponzor, a što je nivo koji ova kuća održava već godinama. Time se WWin još davno svrstao, pa čak i uložio u najviše klubova, uz velike i respektabilne domaće i strane kompanije, kao što su Turkish Airlines, Bosnalijek, IG Igman čije se reklame nalaze na udarnoj poziciji na prednjoj strani dresa bh. premijerligaša.

Uz KK BORAC gdje je WWin naslovni sponzor, sada je tu i MRK Iskra WWin iz Bugojna. Kad je riječ o malom nogometu, uz MNK Hercegovina, tu je KMF Leotar iz Trebinja.