Ljubitelji burgera, wrap sendviča, pizza, salata i zanimljivih poslastica od sada mogu uživati i u POP'S ponudi u Tuzli.

U samom centru Tuzle, na adresi Turalibegova 6, POP'S i AFC otvaraju svoja vrata za sve ljubitelje dobre hrane i kvalitetne usluge. 

Veliko otvorenje najavljeno je za srijedu, 14. augusta, od 17 sati, kada će za sve posjetitelje biti omogućen popust od 20% za narudžbe do 19 sati. Osim toga, spremni su i pokloni za najmlađe, a uposlenici će za svaku narudžbu posjetitelje počastiti gratis sladoledom.

Ugodan ambijent, odlična lokacija i raznolika ponuda, a uz pristupačne cijene, zasigurno će Tuzli ponuditi novi koncept ugostiteljske usluge.

Osim raznih vrsta burgera, posebne simpatije zasigurno će pokupiti American fried chicken, savršena hrskava piletina sa neodoljivim okusom, a nakon slanog odabira, malo ko će moći odoljeti da ne proba Nutella pizzu ili sushi palačinke. Ugođaj se može upotpuniti raznolikim izborom pića među kojima je i popularni Bubble tea koji će najviše obradovati najmlađe posjetitelje.

Za više informacija, pratite POP'S na Instagram i Facebook stranici