Stomatološka ordinacija "DENTAL CARE" predstavlja novo mjesto u Tuzli u kojem će Vas dočekati mladi tim ljekara sa iskustvom u privatnoj praksi, iza kojih stoji uspješan kolektiv klinike Tandartspraktijk Schuytvaart iz Arnhema u Nizozemskoj.

Foto: Dental Care | Ordinacija opremljena savremenom opremom

Ordinacija je opremeljena savremenom opremom i aparatima za rentgen dijagnostiku što uveliko olakšava kreiranje najboljeg plana terapije koji je potreban svakom pojedincu.

U ugodnom ambijentu ordinacije imate priliku dobiti usluge iz restaurativne stomatologije i endodoncije (popravke, nadogradnje i liječenje zuba), preventivne tretmane zalijevanja fisura, čišćenja zubnog kamenca uz air-flow tretman, tretmane iz mobilne i fiksne protetike kao i tretmane bolnih i hitnih stanja u stomatologiji.

U slučaju da ste od onih kojima je potreban stomatološki pregled i profesionalno mišljenje, rezervišite Vaš termin za pregled i podijelite Vaše mišljenje i očekivanja sa članovima tima.

Svi koji su zainteresirani u periodu jula i augusta imaju priliku ostvariti pravo popusta od 10% kao i besplatan prvi pregled i konsultacije sa stomatologom, gdje će se na osnovu Vašeg trenutnog stanja, kliničkog pregleda kao i rentgen dijagnostike pronaći najbolje moguće rješenje za Vas.

Kontakt  

Stomatološku ordinaciju "DENTAL CARE" možete kontaktirati na brojeve telefona 035-981-180; 061-661-554 ili posjetiti u Tuzli na adresi Albina Herljevića broj 8 (Slatina), gdje će Vas dočekati neko od članova ljubaznog osoblja.