Foto: Tuzlanski.ba

Personify Health otvara vrata Member Services odjela za sve koji žele započeti ili unaprijediti svoju karijeru u IT sektoru!

Bilo da ste nedavno završili srednju školu, fakultet, pri završetku studija, ili već imate radnog iskustva, ovo je savršena prilika za vas.

Šta nudimo?

Sjajnu priliku za početak ili nastavak karijere, sveobuhvatnu obuku i mogućnost profesionalnog razvoja u polju vašeg interesovanja. Uz sve prednosti firme koja već godinama dobija priznanje za najpoželjnijeg poslodavca - s dobrim razlogom! Nudimo idealan prostor za sve one koji odlično govore engleski jezik i žele biti dio posvećenog, energičnog tima profesionalaca!

Sa nama ćete steći i razviti vještine koje će vam koristiti kroz cijelu karijeru, ali i život - kroz različite aktivnosti i projekte omogućit ćemo vam da otkrijete svoje interese i sposobnosti koje niste očekivali, a koje su neprocjenjive pri ulasku u sektor rada.

Podrška i mentorstvo?

Uz iskusne kolege, imat ćete svu podršku koju trebate da se prilagodite novom periodu života i napredujete u karijeri.

Vaše obaveze?

- Pomaganje korisnicima oko bilo kakvih tehničkih problema vezanih uz web stranicu ili proizvode i eskaliranje problema prema potrebi.

- Korištenje vrhunskih međuljudskih vještina i biti u stanju razumjeti upite ili pritužbe korisnika.

- Korištenje više baza podataka istovremeno za istraživanje i rješavanje problema.

- Prihvaćanje ponavljajućih radnih zadataka.

- Dosljedno ispunjavanje utvrđenih standarda izvedbe i kvalitete.

- Održavanje temeljitog znanja o sistemima kako bi se informacije mogle istraživati i kako bi se korisnicima dale odgovarajuće informacije.Učenje i zadržavanje temeljitog radnog znanja o svim postojećim i novim proizvodima i uslugama.

Ovo je vaša šansa da se pridružite našem timu i započnete svoj profesionalni put u dinamičnom i poticajnom okruženju.

Prijave su otvorene OVDJE.