Foto: Tuzlanski.ba

U ulici Drage Karamana 20, tačnije u naselju Irac u Tuzli, uskoro počinje gradnja SPO "KENDI", investitora CESTOTEHNIK INVEST d.o.o. Tuzla.

Trend gradnje modernih stambenih i poslovnih objekata u Tuzli se nastavlja, dokaz tome je i gradnja modernog Stambeno-poslovnog objekta čija lokacija se nalazi u blizini svih sadržaja neophodnih za najviši standard urbanog življenja, ali ujedno i ugodan i miran život.

Objekat je projektovan u tri lamele (A, B, C), a spratnost će biti od tri podzemne etaže u svim lamelama, prizemlja pa do 12, 16 i 20 spratova u zavisnosti od lamele.

Podzemne etaže namijenje su za parkiranje motornoh vozila. Namjena prizemlja  poslovna, dok su ostali dijelovi objekta namjenjeni stambenim jedinicama, uključujući sve horizontalne i vertikalne komunikacije.

Prizemlje objekta sadržavat će pet poslovnih prostora različite kvadrature, te pruža mogućnost enterijerskih intervencija u smislu formiranja različitih prostora po pitanju površine istih. Pored navedenih poslovnih prostora u prizemlju objekta su smještena tri glavna ulaza namjenjena za stambeni dio objekta, te požarno stepenište.

Etaže 1 do 20  su podjeljene u tri različite lamele  LAMELA A +20 spratova LAMELA B +12 spratova i LAMELA C +16 spratova koje su rješene kao tri stambene lamele, međusobno povezane. Veza između tri lamele ostvarena je centralnim holom. Zvjezdasti oblik objekta omogućava da se na krajevima lamela projektuju stanovi koji imaju dvostranu ili trostranu orjentaciju.

Kompleks SPO KENDI se sastoji od 3 međusobno povezene lamele, te ukupno 316 stambenih jedinica koje čine garsonjere, jednosobni, dvosobni, trosobni te četverosobni stanovi i 344 parking mjesta raspoređena na tri podzemne etaže.

Zgrada će imati ukupno 4 savremena komforna lifta koja će olakšavati vertikalnu komunikaciju između svih stambenih jedinica i podzemnih etaža.

Planirani početak radova je na proljeće 2024. godine

Posebna pogodnost koju investitor nudi je da uz svaki stan ide GRATIS parking mjesto u garaži objekta.

Pored izvrsnog vizuelnog izgleda i kvalitete objekta, investitor stambeno-poslovnog objekta KENDI je budućim stanarima omogućio da svoje stambene prostore opreme po vlastitom ukusu.

Svi kupci će tako biti u prilici da u fazi izgradnje odaberu podne podloge, kupaonu galanteriju u kupatilima, modernog dizajna i vrhunskog kvaliteta, keramičke pločice prve klase sa dodatnom mogućnosti izbora drugačijih varijanti po želji, uz nadoplatu eventualne razlike u cijeni.

Kontakt informacije: + 387 61 99 00 99, e-mail: [email protected], Web: www.cestotehnikinvest.ba