Foto: Tuzlanski.ba

U četvrtak 08.02.2024. godine počet će sa radom, DeFacto prodavnica u Tuzli, a radi se o jednom od najpopularnijih turskih odjevnih brendova. Prvi De Facto u Tuzli nalazit će se u prizemlju RK Tuzlanka.

Raznovrstan asortiman, izniman kvalitet i popularne cijene, sigurno će mnoge od vas privući da već prvog dana posjetite dugo očekivani DeFacto.

Da bi vam kupovina bila što ugodnija, povodom početka rada pripremljena je i akcija u kojoj je drugi proizvod koji kupite 50% je jeftiniji, koja će trajati 8. i 9. februara 2024. godine.

Na samom otvaranju očekuje vas osim atraktivnih cijena i zabavni program sa DJ-em te zanimljiv animacijski program za najmlađe (crtanje po licu).

Prvi smo "zavirli" u unutrašnjost, a fotografije nove poslovnice popularnog brenda u gradu soli možete vidjeti na fotografijama.

Posjetite u četvrtak 08.02. prodajni objekat DeFacto, a ovo je ujedno i otvaranje novog proširenog dijela RK Tuzlanka sa još bogatijom ponudom raznovrsnih sadržaja, tako da je to još jedan od dodatnih razloga da se vidimo. (Tuzlanski.ba)