NLB Banka Sarajevo danas je u Banovićima otvorila renoviranu poslovnicu koja je modernizovana i adaptirana prema najvišim standardima. 

Nova poslovnica predstavlja angažman banke u pružanju vrhunskog iskustva svojim klijentima omogućavajući kvalitetne i jedinstvene ponude i usluge.

Lidija Žigić predsjednica uprave NLB Banke kazala je kako je poslovnica u Banovićima u top 5 banaka po svim parametrima i broju klijenata kao i ukupnim rezultatima.

“Ovo je urađeno zaista po najmodernijim standardima, ovo je jedna od najljepših poslovnica trenutno u našoj banci” dodaje Žigić.

Poslovnica u Banovićima će osim novog estetskog izgleda dobiti i solarne panele u svrhu smanjenja emisije zagađenja okoline pojasnila je Lidija.

Otvaranju je pristustvovao i načelnik Općine Bego Gutić koji je iskoristio priliku da čestita menadžmetu NLB Banke.

“Siguran sam da će klijenti i građani Općine Banovići prepoznati ovo kao nešto novo, a kroz ovo renoviranje ćemo dobiti još veći kvalitet rada i poslovanja NLB Banke” poručio je.

Osim toga, fokusiranje na udobnost i dobrobit zaposlenika dodatno će osigurati produktivno radno okruženje.

Enisa Zarić uposlenica je NLB Banke Banovići već 38 godina. Ističe da je jako ponosna što je dočekala ovaj trenutak i da će renovirani prostor pružiti radnicima motivaciju za još bolji rad.

NLB Banka vjeruje da će nova poslovnica u Banovićima postati ne samo bankarski prostor, već i mjesto gdje se susreću potrebe i očekivanja klijenata i uposlenika. (Foto: Sanjin Rahmanović | Tuzlanski.ba)