Foto: Tuzlanski.ba

Europa Tranding Matteo uvoznik je kvalitetnih brandova na bh. tržište, uvozni proizvodi se mogu pronaći na policama velikih trgovačkih centara u BiH. Kontakt telefon: +38762372595, kontakt e-mail: [email protected].

Od uvoznih proizvoda izdvajamo pelene koje su Novitet na bosanskohercegovačkom tržištu, premium pelene Smiley za djecu čiji je kvalitet višestruko potvrđen zdravstvenim certifikatima u skoro svim zemljama Evrope, a dostupne su po najpovoljnijim cijenama u svim većim Bingo marketima, zatim poznate brendove Brut, Sulo, Luehders.  Pored navedenog, asortiman sadrži još higijenske proizvode, tekuće i praškaste deterdžente za rublje, omekšivače, deterdžente u kapsulama i druge proizvode za ličnu i higijenu za domainstvo koje je moguće proizvoditi pod više robnih marki i mnogo različitih dizajna pakovanja.

Smiley - Suha, pouzdana, udobna i povoljna pelena san je svake mame i bebe, a te osobine su rijetko spojene u jednu pelenu. Novitet na bosanskohercegovačkom tržištu su premium pelene Smiley za djecu čiji je kvalitet višestruko potvrđen zdravstvenim certifikatima u skoro svim zemljama Evrope, a dostupne su po najpovoljnijim cijenama u svim većim Bingo marketima.

Pelene smiley odlikuje:

– visoka moć upijanja zbog čega nježna površina pelene uvijek ostaje suha

– prozračnost materijala koja garantuje sprječavanje ojeda i osipa kod beba

– elastičan materijal protiv stezanja i neudobnosti

– površina koja dolazi u kontakt s kožom je skin friendy te ne izaziva iritacije

– bočni rubovi su posebno dizajnirani tako da spriječe curenje čak i pri velikom pritisku

– višestruko čičak kopčanje koje će omogućiti jednostavno i udobno nošenje, te praktično odlaganje nakon upotrebe.

Brut - kozmetički muški klasik koji datira još od šezdesetih godina prošlog stoljeća, a svjetsku slavu je stekao nakon izjave Menadžera E. Prisleya kako se Prisleyev dolazak mogao namirisati budući da je koristio velike količine upravo Bruta. Brut proizvodi od sada su dostupni u 5 različitih mirisnih nota. Zbog toga smo, uz dogovor sa proizvođačem, odlučili ponovo oživjeti ovu nezamjenjivu kozmetičku marku nudeći cijeli asortiman po cijenama koje će biti daleko niže od postojećih.

Sulo - vodeći svjetski proizvođač kanti i kontejnera od plastike namijenjenih za odlaganje otpada. Sulo proizvodi dio su svakodnevnice u evropskim zemljama više od stotinu godina, a kao rezultat prilagođavanja savremenim uslovima odvoza i odlaganja otpada kao i očuvanju okoliša od sada su dostupni i na domaćem tržištu. Sulo - pametno odlaganje otpada i zdravo okruženje.

Luehders - Njemački proizvođač mekanih slatkiša i gumenih bombona više od stotinu godina poseban po visokom udjelu prirodnog voćnog soka u bombonama kao i ponudi veganskih gumenih bombona bez životinjskog želatina. Halal certificirano. (Marketing | Tuzlanski.ba)